Gmail. Функцията UNDO SEND. Или как мога да върна току що изпратения мейл ?

Сподели с приятели:

Gmail

Докато днес се рових из настройките на пощата си се натъкнах на нещо много полезно поне за мен самият. Надявам се и на Вас тази статия да Ви е полезна. След няколко минути търсене на опции които могат да ми свършат работа с моят Gmail се натъкнах на опцията “UNDO SEND”, като бивш потребител на Microsoft Outlook това е единственото нещо което ми липсва в работата с електронна поща. Така вече мога да прекратя изпращането на всеки мейл и да го модифицирам преди да го пратя отново.

Ето и къде намерих опцията и как се настройва тя:

1. Отидете в “Settings” –> “Labs” –> “Undo Send”

333

2. После лесно и бързо запазете настройките най-долу на страничката с бутона “Save Changes”

3. До тук страхотно !!! Вече сте активирали опцията “Undo Send”. Можете да я пробвате веднага. Изпратете имейл през Gmail пощата си и веднага след това ще се появи жълто прозорче в горната част на прозореца с опцията “Undo”

22

4. По първоначална настройка тази опция е нагласена да задържа това съобщение за 10 секунди, което не е достатъчно някой път да проумеем че сме забравили да добавим нещо, или да махнем нещо или просто да напишем мейла по по-различен начин, но и тази настройка може да промените от “Settings”–>”General”–>”Undo Send” = 30 sec.

5555

Сега вече имате и достатъчно време да размислите дали да прекратите изпращането на мейла и да го преправите както искате.

Надявам се да съм бил полезен, ако имате въпроси може да се свържете с мен.

loading...
Сподели с приятели:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *