Топ 5 IPHONE приложения, които ще направят студентският Ви живот по-лесен.

Сподели с приятели:

Вие сте потребител на iPhone? Ако не, тогава трябва да бъдете само заради тези 5 приложения! Сигурен съм, че сте чували за това как има приложения за почти всичко. iPhone приложения, които позволяват на iPhone потребителите да правят всичко,  да играете игри, да четете цели книги от тези малки устройства. С пари и време, грабваме вниманието на всички тези дни, за това си мислех да Ви представя няколко приложения, които могат да подобрят финансиите на един студент и да Ви помогнат да се организирате по-добре.

Първо, ще Ви представя приложения за организацията на един студент. Тези приложения са страхотен помощник за студентите, които не могат да се организират. Има изобилие от тях, но ще Ви представя най-успешните приложения.

1.iProcrastinate:

Вие сте студент който оставя работата до последната минута? Опитайте iProcrastinate, това приложение може да работи на вашия компютър, iPhone или IPAD, то организира Вашата домашна работа и изпити около Вашия график. След това, Ви показва как да увеличите времето си, за да получите всичко направено в срок. Просто запишете Вашите часове и срокове. Iprocrastinate е напълно безплатен в iTunes.

2.KNO:

Какво ще кажете за един истински поглед в бъдещето, да кажем сбогом на тежки и скъпи учебници, сега е уебсайтът KNO (Кей ен ОУ). Тук имате възможност да купувате дигитални копия на вашите учебници на половин от реалната им цена. Вместо да носите тежки книги, всяка Ваша нужда е във Вашият лаптоп или таблет. Можете да си водите бележки и да правите акценти в полетата в цифровата книга. Фирмата предлага безплатен пробен период, така че може да проверите дали Ви върши работа.

3.InClass:

Това е друго приложение за това да сме винаги на върха в домашна работа и тестовете. Получавате комбинация от календар и се бележки в едно. InClass Ви уведомява, когато имате предстоящ тест или задача, плюс това пази резервно копие на цялата информация на Вашия лаптоп. И при това е напълно безплатно.

4.Quizlet:

Quizlet е безплатен сайт, вид учебен център цифрова Flash-ka, можете да учите различни предмети, да споделяте флаш карти с други студенти, които учат подобни или същите предмети като Вас. Това е един чудесен инструмент на традиционните учебни навици, които не идват лесно.

5.Red Laser:

Какво наистина е Red Laser  и как може да помогне финансово на всички? Това приложение е наистина фантастично, можете да отидете почти във всеки магазин и можете да го използвате, за да сканирате баркода на всеки обект, който сте на път да закупите. Red Laser ще направи, така че да провери цените в цялата страна, така че можете да решите дали това е добра цена в момента, или можете да спестите пари чрез намиране на един и същ продукт по-евтино в различен магазин. Ако продуктът е по-евтин някъде другаде, можете да си го поръчате онлайн мигновено.

 

loading...
Сподели с приятели:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *