GIMPSHOP софтуер за обработка на изображения

Сподели с приятели:

GIMPSHOPКакво е GIMPSHOP ?

Gimp е безплатен софтуер за редактиране на изображения, направен за да съперничи на Photoshop.

Последната версия Gimp 2.8 – представлява над 17 години на развитие и сътрудничество. GNU (или GIMP) е Open Source програма проектирана, поддържана и се поддържа от екип от международни доброволци.

Най-новата версия на Gimpshop включва подкрепа от 16 и 32-битов цвят, силно интуитивен потребителски интерфейс, огромен масив от филтри и динамични четки и водещи усъвършенствани инструменти.

Защо да изберем GIMP ?

С милиони потребители по целия свят, GIMP има огромна общност на разположение за подкрепа, нови безплатни инструменти и плъгини, както и пълна поддръжка на десетки езици.

Огромна база от помощни средства и раздел с вградени уроци. Работното пространство е така проектирано, че винаги сте само на няколко кликвания от стъпка-по-стъпка ръководства за стотици техники за обработка и редактиране на изображения.

И като програмата Open-Source, GIMP е 100% безплатна. Щракнете върху бутона Изтегли и инсталирайте последната версия на пълната версия на Gimp 2.8 в рамките на минути.

Ето и линк към сваляна на програмата   ИЗТЕГЛИ

Как да използваме GIMP ?

Не е нужно да правя каквито и да било уроци за тази програма защото от фирмата производител както вече споменах по горе са се посталари достатъчно да Ви покажат как да работите с нея. Програмата може да се ползва както на Windows така и на MAC.

Ето и линк към страница с всички уроци направини от GIMP за Вас.  ОТВОРИ УРОЦИТЕ 

Заключение

С GIMPSHOP получавате безплатен софтуер който е едновременно лесен за ползване и има достатъчно функции за да задоволи дори потребителите ползвали PHOTOSHOP с единствената разлика, че ако се ползвали Photoshop ще има време на свикване към GIMP.

Пробвайте и решете сами дали ако се наложи да ползвате такъв вид софтуер в офиса и трябва да го купите, заслушава ли си да дадете 600$ за Photoshop или всичко което Ви е необходимо го има и в GIMP.

Мое лично мнение е че си залужава поне да дадете шанс на GIMP

loading...
Сподели с приятели:

You may also like...

1 response

  1. 27.06.2015

    […] специална статия за него което може да видите ТУК. Той е малко по-напреднал от Paint.NET в определени […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *