5 от най-добрите апликации през Юни за Android

Сподели с приятели:

Апликациите са в центъра на всеки смартфон, има повече от милион приложения в Google Play Store и новите приложения стигат до нас всеки ден. В Pomagai.com не проявяваме дискриминация към приложенията – ако приложението е интересно, иновативно, оригинално или полезно, ще бъде споменато в този сайт. Pomagai.com обича приложенията също, и тук са нашите най-добри предложения за този месец. Ето 5 от най-добрите апликации през Юни за Android. Надявам се да са полезни и за Вас. Ако имате въпроси, може да се свържете с нас.

Portal [FREE]

portal   Pushbullet стартира нова апликация –  Portal, друго приложение за прехвърляне на файлове опитва да грабне парче от популярността на тази функционалност. Portal използва WiFi и се опитва да направи процеса толкова прост, колкото Pushbullet. Приложението може да прехвърли много или големи файлове, приложения наведнъж без усилие, и всичко, което се прехвърля в телефона е лесно достъпно от Portal, където можете да отворите файловете или да ги споделите с едно натискане. Тези от вас, които използват Lollipop може да се преместите папката Portal на SD картата. Припомнете си какво е Pushbullet

 

Clock (by Google) [FREE]

google_clock_app_icon-450x450     Android clock вече и в  Google play store, което означава, че всеки, който работи с ROM със собствен часовник а не с Google часовник, вече могат лесно да изтеглят и да се насладият на стандартната Android версия. Това приложение идва с лесени за използване настройки на алармата, хронометър, таймер и множество часовници с различни местоположения. Въпреки това, това приложение се предлага с красиви анимации и динамични среди, а също така е много лек и гладък интерфейс така че вашето устройство ще го изпълни без усилие. Някои производители на оригинално оборудване, пуснати скоро имат много грозни часовници в техните ROM-ове, така че защо не?

Falcon SMS [FULLY FREE]

unnamed

   Falcon SMS е ергономичен SMS апликейшън от TimboMachimbo, бърз, плавен и пълнофункционален. Напълно безплатнет, без реклами, и идва с хубава възможност за бърз отговор, потребителски настройки за известяване и много персонализации. Разработчикът на  приложението е активен и се вслушва потребителското мнение, така че това приложение може само да става по-добро от сега нататък. Няма недостиг на SMS приложения, но добри не идват всеки ден. Това изглежда обещаващо, препоръчвам от първо лице.

HeadsOff [FREE/PRO KEY]

unnamed (1)    Хедс-ъп може да бъде много удобна функция. Дава Ви възможност за нотификации при заключен екран. Има много настройки дори и при безплатната версия, но ако приложението Ви допада може и да си купите цялата версия само за 3 лева.

 

Adobe Photoshop Mix, Brush CC, Color CC, Shape CC [FREE]

photoshop-icon    Adobe пусна един куп приложения тази седмица, и докато никой от тях не е действителната Photoshop версия за настолен компютър(кой би очаквал?), Те са за специфични нужди. Photoshop Mix е редактор на изображения, която се фокусира върху, изрези, промени в цвета и типични визуални подобрения. Потребителският интерфейс е лесен за използване.

loading...
Сподели с приятели:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *