Comodo Dragon поредният браузър или по-добрият браузър?

Сподели с приятели:

Въз основа на изходният си код Chromium, Comodo Dragon е лесен за употреба уеб браузър, който прилича много на Google Chrome. В Comodo Dragon се премахват някои от характеристиките на Chrome, но и внася нови за Вас, за да се осигури допълнителен слой на сигурност на онлайн сърфирането на потребителите.

Инсталиране

Има няколко характерни аспекта на настройка при инсталиране. На първо място, потребителите могат да инсталират Comodo на техните компютри, или да създадат портативно копие за да се запазят всички файлове на едно място. Основното предимство на това издание е, че то може да се запише на диск и да се разнася като браузър на всяко работно място.
На второ място, Comodo предлага да инсталирате Adobe Flash Player, ако все още не инсталиран на компютъра Ви. Можете да го настроите като браузър по подразбиране и да сложите компоненти от предходният браузър по подразбиране (история, любими, пароли, търсачката). Трето, съветва използването на Comodo Secure DNS сървъри (в Dragon или с всички приложения на компютъра Ви).

screenshot_c96e6d8c76b99f30

За Comodo Dragon

Както вече установихме, Comodo споделя една и съща структура и външен вид като Chrome, както и повечето от неговите характеристики: табове, анонимно сърфиране в режим инкогнито, показалец и мениджър, и ако влезете с профил в Google, ще синхронизирате отметки, история и настройки във всички устройства.
Потребителите могат да създават приложения и преки пътища на работния плот, да управлявате търсачки за адресната лента, последните посетени сайтове, разрешите или забраните услугата прогнози, уеб адреси, отворете конкретна страница или набор от страници при стартиране и така нататък.

Comodo има няколко патентовани разширения, които се зареждат автоматично в Dragon при инсталацията. Например, Comodo Drag & Drop е доста удобен и много лесен за използване. Плъзгането на всеки избран текст, линк, снимка или нещо друго към дясното поле на браузъра предизвиква вертикална лента с плоски бутони, за да се запознаете с точка от Google (текст или изображение), Wikipedia или YouTube, и превежда текст. Извършване на същото действие към лявото поле дава възможност на потребителите да споделят линкове и снимки във Facebook, Twitter, Google Plus, Pinterest, LinkedIn. Тези услуги от акции и търсене на хранилището могат да бъдат деактивирани за да се направи място за нови такива, както и техните настройки могат да бъдат възстановени по подразбиране.

Media Download който, както подсказва и името, е в състояние да изтеглите мултимедийни файлове. Показва името и формата на файла и сваля някой от тях да спестяване директория по подразбиране с едно кликване. Comodo Share Page Service отваря малка конструкция и позволява на потребителите бързо да споделят текущата интернет страницата на Facebook, Twitter или LinkedIn. Нови услуги могат да се добавят като се посочва името, образа и URL адреса, докато настройки могат да се върнат към фабричните.

Comodo Web Inspector работи анализ на текущия сайт, за да разберете зловредния софтуер ако има такъв. Той генерира отчет, който обхваща черен списък за проверка, фишинг, злонамерен софтуер, които се изтеглят, червеи, задни врати, троянски коне, информация за безопасността на електронната търговия, името на домейна, сканирани IP, държава и град, и така нататък. По същия начин, PrivDog е предназначена за защита на личния живот на потребителя, чрез сканиране на сайта за рекламни мрежи, тракери, трети страни джаджи и бисквити, заедно със статистически данни. Още разширения могат да бъдат изтеглени и инсталирани от Chrome.

 

 

loading...
Сподели с приятели:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *