5 от най-добрите онлайн бележника

Сподели с приятели:

Ето няколко безплатни онлайн сайтове които може да ползвате като Бележници. Тези сайтове ще Ви помогнат в създаването на бележки онлайн, по прост и лесен начин. Тези онлайн бележници са изброени за Ваше улеснение. Всички разполагат с интерфейс за писане на бележки, но някои от тези онлайн бележници също имат допълнителни функции, като защита с парола, емоутикони и др. Използвайте тези уебсайтове, за да създавате, редактирате и споделяте бележки онлайн.

В тази статия ще опиша 5 от най-добрите онлайн бележника, а моите любими 2 са тези. Вие сами изберете кой е Вашият любим.

1.Evernote: Той е един от най-добрите онлайн тефтери тъй като Ви позволява да говорите с други потребители на Evernote по време на сесията. Той също така дава възможност да зададете напомняне за бележка или списък със задачи.
2.Notepad.cc: Този онлайн бележници е прост и лесен за използване. Той също има функцията за шифроване на бележки и лесно можете да ги споделите с другите.


Ето и 10 от най-добрите безплатни онлайн бележника

 

EvernoteEvernote

Evernote е един от най-добрите и ефектнi онлайн бележници. Той показва някои изключителни характеристики. С бърза регистрация можете да започнете да пишете Вашите бележки, като кликнете върху нов раздел или нова бележка. Отваря се страница с опции като нова бележка, търсене, работа чат и др. Започнете с добавяне на права върху бележката, и започнете да пишете, след което можете да запаметите бележката. Можете да добавите етикети към бележките, и Вие можете да маркирате шорткъти към любимите си бележки.

Този онлайн бележник включва основни функции, като например промяна на стила на шрифта, цвета и т.н., но с изключение на тези функции Evernote има някои особености, които са доста по-различни от другите бележници. Тези функции включват опция за поставяне на списък със задачи, таблици, прикачени файлове и т.н. Можете също да настроите напомняне за бележката и да започнете чат. Можете да съхраните бележки в опцията Notebook и да споделяте Вашите бележки към всички социални мрежи, както и за всякакви връзки или имейли. Най-добрата характеристика на Evernote е, че той има версии за PC, Mac, Android, IOS и т.н., и Вашите бележки могат да се синхронизира между всички устройства.

Официалната страница може да видите ТУК

 

OneNoteOneNote

OneNote (или Microsoft OneNote Online) е фантастично приложение за бележки, като и голям конкурент на Evernote. Той Ви позволява да създадете множество бележници, в които можете да съхранявате Вашите бележки. При всеки един Бележник, можете да създадете няколко секции, добавяне на страници и поставяне на бележки към тези страници. Отделно от това, Вие също имате опции за вмъкване на изображения (от PC или да използвате онлайн изображения), таблици, линкове, както и специални символи. Вашите бележки се запаметяват автоматично, което е фантастично. Освен това, можете да споделите Вашите Бележници с приятели.
Microsoft OneNote има версии за почти всички основни платформи, като например: Windows, Mac, Chromebook, Android, iPhone, IPAD и др Така ще можете да получите достъп до Вашите бележки от всяка точка и всяко устройство. Отбелязва промените моментално, следователно, е без значение кое устройство ще използвате, Вие ще имате достъп до Вашите бележки и последните им версии.

Официалната страница може да видите ТУК

 

Apps-Google-Keep-iconGoogle Keep

Google Keep е онлайн бележник, който е достъпен за Android потребителите, или като “добавка” за Chrome браузърът. Той разполага с всички стандартни функции, които всяко идеално тефтерче трябва да има. Можете да добавяте изображения и звукозаписи на Вашите бележки, промяна на цвета на фона на тефтерчето, добавяне на етикети (Вдъхновяващи, лични или за работа), и също Списък със задачи. The To-Do списъка Ви позволява да маркирате или завършите задачите от списъка. Можете също да споделяте бележки с други хора чрез електронна поща, или ако копирате текста в Google Docs. Има задаване на напомняне за да получите известие за бележката.

Официалната страница може да видите ТУК

 

 

yahoo-icon

Yahoo Notepad

 Yahoo Notepad е безплатна онлайн услуга – тефтерче, предоставена от Yahoo!. Тефтерчето е толкова просто, колкото изглежда от пръв поглед. Въведете Вашите бележки в редактора, и да ги запишете с някакво заглавие. Можете също да създавате различни папки, за да съхранявате и организирате Вашите бележки.
Официалната страница може да видите ТУК
 
 
 
 

QuabelMainQuabel

Quabel е безплатнeн и много добре организиран онлайн бележник и е лесен за използване. Преди всичко, което трябва да направите е бърза регистрация, така че да можете да използвате пълните възможности на Quabel. Ако предпочитате да не се регистрирате, ще можете да получите достъп с ограничени функции, като демо версия. Можете да дадете имена на Вашите бележки, както и етикети към тях за по-добра организация. Всички Ваши записки се съхраняват онлайн, така че можете да ги ползвате по-късно.Можете да изтеглите бележките в различни формати, като, PDF, DOCX, TXT и др. Можете да изпратите бележките като мейл, или да ги отпечатате директно от сайта.

Официалната страница може да видите ТУК

 

 

notepadNotepad.cc

Notepad.cc е елементарен онлайн бележник. Той Ви позволява да създавате защитени с парола бележки. Не е необходима регистрация тук, можете просто да започнете да пишете бележки. Той създава уникален URL за всяка бележка, който може да се персонализира. Той разполага с отличителна черта (защита с парола), използвайки го можете да защитите Вашата бележка с парола. Можете също да премахнете паролата, ако искате бележката да е видима за всички.

Официалната страница може да видите ТУК

loading...
Сподели с приятели:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *