ТОП Най-добрите имейл апликации за Android

Сподели с приятели:

Има изобилие от страхотни Android имаейл приложения на разположение в Google Play. В тази статия ще намерите най-добрите имейл апликации за Android според Pomogai.com

Проверката и изпращането на имейли са може би най-честите неща, които правим на нашите смартфони.. Имайки това предвид, ние сме съставили списък на десетте най-добри имейл клиентите за Android базирани телефони.

Имейл приложенията по-долу са изброени в азбучен ред и никое от тях не е подходящ за всички едновременно, но Вие със сигурност ще намерите това, което ще Ви помага най-лесно да изпращате и четете Вашата поща на мобилният си телефон.

 

Inbox

nexus2cee_unnamed19Отново произведение на Google, уместно озаглавен Inbox, стартира преди няколко месеца и вече може да го намерите за Android и IOS, въпреки, че ще Ви трябва покана за достъп до приложението за момента все още е в бета версия.

Идеята зад Inbox е да намали глупостите които получавате и да се съсредоточи върху имейлите,  които са най-важни за вас. Inbox въвежда различни функции, за да направи това:

ПАКЕТИ – Подобни съобщения са групирани така че можете да се справите с тях наведнъж. И да се отървете от тях с едно натискане.
АКЦЕНТИ – Получи най-важната информация, без дори да отваряте съобщението. Чек-ин за полети, вижте информация за доставка за покупки, и снимки от приятели.
НАПОМНЯНИЯ – Можете да добавите Напомняния така че пощенската Ви кутия да съдържа всички неща, които трябва да се върнете.
SNOOZE – Отлагане на имейли и напомняния да се върнaт, когато сте готови да се справите с тях: през следващата седмица, когато се приберете у дома, или когато решите зависи от Вас.
ТЪРСЕНЕ – Inbox ви помага да намерите точно това, което търсите.
Работи с GMAIL – Inbox е изградена от екипа на Gmail, така че всички Ваши съобщения от Gmail вече са тук, заедно с надеждност и спам защитата на Gmail.

AQUA MAIL

Aqua-Mail-email-app-Icon

Има две основни причини, поради които да харесате Aqua Mail.  Първо е неговият лесен дизайн. Входящите кутии и папки са невероятно прости може да се ориентирате само по техните етикети с цветен код. Още по добре е това, че ако имате един имейл акаунт, получавате елементарнен екран, само за този акаунт. Приложението поддържа бутони с ясно разграничими действия, които правят отговора на мейл, или изтриването много лесно.

Но това, по което наистина се отличава Aqua Mail е поддръжката на форматиран текст. Това е нещо, което някои от най-популярните имейл клиенти не могат да направят. Aqua Mail Ви позволява не само да подчертаете текст да го удебелите (което много клиенти за електронна поща направят), но също така Ви позволява да оцветите текста и дори да изберете различни шрифтове. Aqua Mail поддържа Gmail, Yahoo, Hotmail, FastMail, iCloud, GMX, AOL и много други.

 

Blue Mail

5074752_orig

От всички приложения в този списък Blue Mail е най-добре замислена. В интерес на истината, подозрително прилича на продукт на Apple, и се зачудих дали Jony Ive не е станал Android разработчик в свободното си време.

Това, което наистина харесвам в Blue Mail е че той действа като да се списък със задачи и будилник едновременно. Когато получите имейл можете просто да го слайднете, за да го изтриете или да го слайднете на другата страна, за да го маркирате като прочетен. Но това, което е наистина страхотно е, че можете да отложите съобщения, така че ще получите предупреждение да ги погледнете отново по-късно.

Дължината за отлагане на имейл е на три часа, но също така можете да зададете и своя собствена. Най-хубавото е че Blue Mail поддържа Gmail, Yahoo, Office 365, AOL, Google Apps, Hotmail, Outlook, iCloud, Mail.ru, Zoho, GMX и почти всеки друг IMAP имейл акаунт.

 

 CloudMagic

com.cloudmagic.mail

CloudMagic прави единна пощенска кутия за всички имейл акаунти, включително Gmail, Yahoo Mail, Outlook, iCloud, Google Apps, Microsoft Exchange, Office 365, AOL и други IMAP пощи. Както и при IOS в Android приложението е хубаво с лесен дизайн и е с много лесен процес за настройка.

Друг много хубаво нещо е, че има пълна интеграция с Salesforce.com, Zendesk, Pocket, Evernote, OneNote, Trello и MailChimp така че можете да извършвате бързи действия директно от самото приложение.

 

Mailbox

unnamed

Mailbox беше купен от Dropbox преди няколко години. Това беше първият имейл клиент, което наистина се грижеше за сортирането и отговаряне на имейли бързо и лесно. В интерес на истината, това е един от първите, които направиха, иновация в ползването на всички тези swipeable жестове които много от другите имейли приложения в този списък вече използват.

Той все още е невероятно лесен и модерен, но в сравнение с много от тези други имейл приложения, Mailbox е малко изостанал. Той поддържа само iCloud и Gmail, но си остава лек и удобен за използване и е един от моите фаворити.

loading...
Сподели с приятели:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *