Как да качвате снимки в Instagram от компютър (лаптоп или настолен) [Windows, Mac]

Сподели с приятели:

Как да качвате снимки в Instagram от компютър, ако по някаква причина не можете да използвате Вашия смартфон или таблет, директно да публикувате снимки в Instagram, винаги можете да снамерите алтернативни начини да го направите. Говорейки за което, Gramblr прави точно това. Тази програма Ви позволява да качвате и да публикувате Вашите снимки в Instagram, използвайки Вашия компютър или Mac.

Какво е Gramblr и какво прави ?

dddc77d441d19b38d66ed97d01a6b654_400x400

Основна функционалност

Gramblr е безплатно приложение, което можете да използвате за директно качване и публикувате на снимки в Instagram. Плюс това, е много лесен за използване. Позволява да влезете в профила си в Instagram, като използвате Вашия компютър и след това можете да изберете и да качите снимката, която искате. Можете дори да споделяте пряка връзка и уеб връзката на Вашите снимки от различни социални мрежи като Facebook и Twitter.

Предимства

  • Лесен за използване и за инсталиране
  • Позволява Ви да качвате и публикувате снимки във Вашия Instagram акаунт, като използвате Вашия компютър
  • Можете да добавяте надписи към Вашите снимки
  • Можете да споделяте снимките, които сте качили – просто копирайте пряката връзка или уеб връзката на Вашата снимка след това я споделете онлайн

Недостатъци

  • Не можете да качвате и да публикувате снимки, които не са преоразмерени. Имайте предвид, че Gramblr приема само квадратни снимки в JPG или JPEG формат, който не са по малки от 650 х 650 пиксела. Размерът на снимката трябва да бъде по-малко от 500 КБ.
  • Няма прогрес бар, така че е трудно да се каже дали приложението работи или не.

Bildschirmfoto-2014-01-29-um-11.35.54

След като инсталирате програмта, ще бъдете помолени да влезете в профила си в Instagram. За да направите това, просто въведете Вашето потребителско име и парола, натиснете “Вход”. Изчакайте няколко секунди. След като сте влезли в системата, ще бъдете помолени да изберете снимката, която искате да качите. Изберете някоя снимка от Вашия компютър. Просто се уверете, че спазвате правилата, тъй като Gramblr ще приеме само квадратни снимки в JPEG или JPG формат с минимален размер на изображението от 650 х 650 пиксела. Освен това, размерът на файла на снимката не трябва да е по-голям от 500 KB. Ако не успеете да отговори на тези изисквания, приложението ще Ви подкани да ремонтирате и ще Ви даде допулнителна стъпка за това.

След като сте избрали снимка, просто кликнете върху бутона “Качване” и след това можете да напишете нещо към снимката. Натиснете бутона “Save” да финализирате своят пост и това е всичко. Готови сте. Все още ще трябва да изчакате няколко минути, докато не получите потвърждение. Ще разберете, ако Вашата снимка е качена успешно към вашия Instagram акаунт защото Gramblr ще ви даде директен линк, уеб връзка HTML код и BBC код за Вашата снимка.

Gramblr има свойте недостатъци, но в края на краищата, е достатъчно добър вариант. Ако единственото нещо, което искате, е удобно да публикувате Вашите снимки в Instagram, дори ако не сте в състояние да използвате Вашия таблет или смартфон, просто дайте възможност на тази програма да се докаже и пред Вас.

loading...
Сподели с приятели:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *