3 безплатни конвертора от PDF към Word файлове

Сподели с приятели:

PDF към Word конвертор прави точно това да го конвертира PDF файлове, които не могат да бъдат редактирани, към формат на Microsoft Word, като DOCX или DOC, които можете да редактирате лесно с много и различни програми.

Преименуване на PDF във формат Word като DOC няма да сработи. Ще трябва да използвате програма или услуга, които ще конвертират PDF към Word (или някакъв друг формат за редактиране), преди да можете да направите промени в него. След като са направени промени, можете да използвате безплатна програма, PDF конвертор, за да преобразувате Вашия документ Word обратно в PDF файл ако искате.

Ето и кои са най-добрите 3 безплатни конвертора от PDF към Word файлове.

1. UniPDF

UniPDF е безплатен PDF към Word конвертор, лесно най-добрият който съм пробвал. Той е бърз и лесен за използване.

Най-важното е, че върши отлична работа при запазване на изображения и текст, където им е мястото, след като е конвертиран в DOC.

Аз също харесвам в UniPDF, че има ясен интерфейс и не е затънал в реклами или объркващи настройки.

UniPDF също конвертира PDF файлове в популярни графични формати, като JPG, PNG, TIF, и още.

unipdf

2. PDFMate PDF Converter Free

PDFMate PDF Converter е още един безплатен отличен инструмент, с който ще конвертирате PDF към Word – DOCX (по-новите Microsoft Word формат) при това!

Открих, че PDFMate PDF Converter свърши чудесна работа при конвертиране на PDF към DOC, запазвайки почти всичко с правилното форматиране и цвят.

Поддържа PDF към Word конвертиране както и PDF към PDF, което е полезно за извършване на промени в настройките на PDF сигурността.

PDFMate PDF Converter също може да конвертирате от PDF към EPUB, HTML, JPG, SWF и TXT.

pdfmate

3. Free File Converter

Free File Converter е безплатна онлайн PDF към Word конверторна система, която поддържа качване на файлове по-големи от 300 MB!

Когато сте готови с конвертирането на PDF-а, можете да изберете да изтеглите компресиран ZIP файл с преобразуваните данни вътре, така че да изтеглите по-малък файл.

В допълнение към DOC, Free File Converter поддържа PDF преобразуване към EPUB, HTML, MOBI, TXT, и много повече

zvxzvzx

loading...
Сподели с приятели:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *