Най-Добрите Алтернативи на PowerPoint – Безплатни Презентационни Програми

Сподели с приятели:

Не знам дали всички са съгласни, но според Pomagai.com,  Microsoft Powerpoint е все още в 20-ти век. Това не е най-добрият безплатен инструмент за презентации (В действителност дори не е безплатен). Така че какво, трябва да използвате, ако искате да се сте в 21-ви век и презентациите Ви да са модерни? Няколко опции се доближават и претендират за най-добър свободен софтуер за представяне. В тази статия, аз ще Ви покажа защо Powtoon и още 3 други софтуера са Най-Добрите Алтернативи на PowerPoint.

1. PowToon Най-добрият безплатен софтуер за анимирани презентации

Когато става въпрос за представяне и изнасяне на презентации, PowToon е успял да създаде цяла нова категория за презентации. Забравете булетите и  точките, шаблони и файлове на Вашия компютър. PowToon е онлайн инструмент, който позволява на потребителите (PC или Mac), лесно да създадете анимирани истории за презентации или обучителни видеоклипове. Слайдовете се използват само за управление на съдържанието при създаването на презентацията, която, когато пуснете на екрана, осигурява лесен за разбиране разказ. Ако сте потребител на Google Drive (Какво е Google Drive?) е още по лесно, защото Powtoon се интегрира много добре с него.

powtoon

2.Google Drive Presentation – Лесна алтернатива на PowerPoint

Ние работим много с Google приложенията и те са чудесна алтернатива на някои приложения на Microsoft. Вие може би вече сте запознати с Google Drive,(Какво е Google Drive?) ако не, то силно препоръчвам да го пробвате. Google позволява на потребителите си да се направи презентация супер бързо и ефективно. Презентациите изглеждат точно като PowerPoint, но е много по-лесно за използване. Докато естетиката на презентациите е по простичка доста от шаблоните са твърде основни, но същевременно е много силен за съвместна работа. Създаването на PowerPoint като слайдове никога не е било по-лесно.

googlepresentation

3.SlideRocket Професионална PowerPoint алтернатива

SlideRocket е скъпо уеб-базирано приложение на презентации. SlideRocket предлага ограничен безплатен вариант с възможност за импортиране от PowerPoint и за експорт в PDF. По-високата цена идва с много функции, включително продажби, екипно сътрудничество, което го прави уникален. Ефектите за преход през слайдовете изглеждат страхотно на екрана и наподобяват Flash, отколкото PowerPoint. Можете също така да интегрирате съдържание от сайтове като Flickr и YouTube, както и да използвате приставки във всяка една от Вашите презентации. Ако искате много графики и много шаблони, и сте готови да платите, когато му дойде времето, това може да бъде един наистина добър вариант за Вас

sliderocket

4.PreziБез слайдове

Prezi стана много популярен, защото е първият, който предложи реална алтернатива на типичната слайдшоу формата на презентации. Той все още е най-добрият вариант за това, което ние наричаме нелинейни презентации“. Ако имате нужда от алтернатива това е добър вариант, защото Prezi позволява на презентатора да направи презентацията с лекота (за разлика PowerPoitnt където потребителите трябва да се движат назад или напред из слайдовете)

prezi

loading...
Сподели с приятели:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *