Топ 5 на най-добрите нови безплатни игри за Android през юни 2015

Сподели с приятели:

Всеки обича да се забавлява през свободното си време. Днес решихме да Ви предложим Топ 5 на най-добрите нови безплатни игри за Android през юни 2015 за тези от Вас които обичат игрите и смартфоните си.

1. Lara Croft: Relic Run

Най-страхотната в света Tomb Raider е взела мястото си сред групата на героите. Лара Крофт: Relic Run се откроява от другите игри в този жанр с куп от иноваци. Не само, че Lara може да тича постоянно, тя също може да се качва на превозни средства, прави готини паркаут каскади, убива древни злодеи и извършва други готини функции. Има повече от една среда в нападение, така че ще има изобилие от съкровища да се плячкосват по целия свят.

Свалете от ТУК

2. Angry Birds Fight!

Angry Birds Fight! е доказателство, че мобилна игра Angry Birds  няма да приклщчи скоро с царуването си и с тези пъстри птици. Тази игра е в стил RPG и птиците са срещу заклетите си врагове. Можете да навигирате през куп острови, също така ще можете да контролирате огромни кораби и да воювате срещу прасетата и дори птици. Пъзелите са доста напрегнати поради течащото време за наредбата им.

Свалете от ТУК

3. AlphaBetty Saga

Тази пъзел игра в нашия списък се фокусира върху съвпадение на плочки за направата на думи. Всеки етап поставя Вашите правописни умения на тест като трябва да откриете думи от всяко ъгълче и пролука. Думите могат да бъдат свързани от ляво на дясно, от дясно на ляво и дори по диагонал. Изработване колкото се може повече думи, за да достигнете десетки точки за трофей и да станете майстор на азбуката.

Свалете от ТУК

4. Rush of Heroes

Rush of Heroes най-накрая достигна своя статут на официална мобилна игра. Милиони играчи вече са начело в огромният MMORPG свят, а сега още повече геймърите могат да направят същото. Има практически неограничено количество съдържание за да Ви заеме 150 + куестове / бойни части, герои, 160 + умения и т.н. забързан геймплей означава битки които изисквват пълното Ви внимание и печеливши стратегии с часове на приключения. Влез в света на Rush of Heroes и бъди готов да натрупаш силна армия от войни.

Свалете от ТУК

5. Terminator Genisys: Revolution

Следващият филм от поредицата Терминатор е на път, което означава много нови продукти които стартират по поти филм. Една от най-новите игри, които трябва да играте е мобилен шутър, базиран на Terminator Genisys: Revolution. Ще влезете в ролята на новобранец от съпротивата срещу Skynet. Има невероятен набор от мощни оръжия, които да събирате. Революцията ще дойде съвсем скоро. И ще дойде от Вашите ръцете.

Свалете от ТУК

 

loading...
Сподели с приятели:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *