Стартирайте Android приложения на Вашия компютър с Bluestacks

Сподели с приятели:

Android се е доказал като универсален и много лесен за разработчиците на приложения. Вие сте свободни да разработите приложение за Android и да го публикувате в Google Play Store с минимални ограничения. Това е довело до множество наистина готини Android приложения, някои от които не са налични за iOS или други платформи. Работещите Android приложения обикновено изискват Android смартфон или таблет – което е очевидно! – Но какво, ако в момента използвате iOS или друга мобилна операционна система, и искате да изпробвате Android приложение, без всъщност да имате Android устройство?

Е, за щастие, с малко работа, Стартирайте Android приложения на Вашия компютър с Bluestacks.

Bluestacks

В днешните времена всички използват някакво смарт устройство. В момента Android устройствата са навсякъде около нас а защо не и на нашият компютър с друга операционна система.

Тази особена нужда е дала идеята на Rosen Sharma (собственик на BlueStacks) и той основава компания, която е подкрепена от инвеститори като Intel, Samsung, Redpoint, Qualcomm, Citrix и други.

 

BlueStacks_Logo2

 

Първият продукт, от BlueStacks Inc компанията е BlueStacks app player, който стана много популярен от първият си ден. В тази статия ще се опитам да Ви обясни всичко за BlueStacks app player.

За BlueStacks App Player

Популярността на BlueStacks нараства всеки ден, тъй като това помогна на потребителите да използват Android приложения на PC и също да играят Android игри на PC.

Тя стартира в бета версия в първата публична версия и сега е по-стабилна, отколкото по-рано.Имаше много потребители, които намерениха много грешки и проблеми, но въпреки това потребителска база се увеличава като буря.

Сега най-новата версия на BlueStacks е стабилна и може да работи с приложения и игри за Android върху PC и то доста лесно. Той също така работи на по-стари компютри от сега, но все пак първото изискване е да имате актуализирана версия на графичния драйвер, тъй като качество на графиката на Android OS и неговите приложения и игри е малко по високо, отколкото на PC стандарта.

Ранна версия на BlueStacks

Първата бета версия на Bluestack е много нестабилна и не работеше в повечето от случаите. Ранната версия е с много бъгове, тъй като все още е в бета версията и е тествана с милиони потребители от всички части на света, които участваха активно да пробват приложението.

Стабилна версия на BlueStacks

Старите дни са си отишли. Време е да преминете към най-новата версия на BlueStacks и да изтеглите най-новата версия, ако все още сте начинаещ за този софтуер. Можете да получите първата стабилна версия на BlueStacks безплатно от официалния сайт www.bluestacks.com.

Най-новата версия се състои от актуализиран потребителски интерфейс и изпълнение. Много малко грешки и като цяло работи гладко. Някои пакетни услуги на Google също са активирани в рамките и дори можете да се логнете с профила си в Google, за да се създаде 1ClickSync функция.Общият потребителски интерфейс прилича изцяло на Android устройство.

Характеристики на BlueStacks App Player

  • Позволява да инсталирате и играете Android приложения или игри на Windows или Mac компютър или лаптоп.
  • Софтуерът е безплатен за използване и не е нужно да плащате някакви скрити такси или платени характеристики (тъй като те не съществуват).
  • Софтуерът е както страхотен така и много лесен за използване с приятен интерфейс, който е стабилен и работи плавно ( в последна версия).
  • Потребителите могат да използват профила си в Google, за да активират функцията за синхронизация, така че данните между тяхното устройство Android и BlueStacks, се синхронизира, колкото е възможно по често.
  • Приложението е достъпно в онлайн и офлайн режим на работа, а също и инсталацията е много лесна.

Социални Профили

Изброените по-долу профили са на компанията, ако се интересувате от новостите около тях.

BlueStacks on Facebook

BlueStacks on Google+

BlueStacks on Twitter

 Официален сайт и изтегляне

www.bluestacks.com  +

 

 

 

loading...
Сподели с приятели:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *