Какво е Snapseed ?

Сподели с приятели:

Snapseed 2.0

Какво е Snapseed ? Snapseed и най-голямата му актуализация от Google е във версия 2.0, тъй като приложението е закупено от Nik Software. В този преглед  ще покажем само основните функции.Snapseed е едно от най-популярните приложения на разположение за iPhone и Android за редактиране на изображения. Независимо дали искате да извършвате основни подобрения на снимка или да получите по-креативни резултати с редактирането, Snapseed е много добро средство за подобряване на Вашите iPhone и Android снимки. Ако имате нужда от универсален фоторедактор лесен за използване, Вие не можете да сбъркате с това приложение.

Snapseed – юзърите и интерфейсът

Новият интерфейс има вид, които ще намерите в повечето от другите приложения на Google, като Google Docs, Google Sheets или Google+, с бутон “плюс” най-долу вдясно, за да започнете някакво творческо действие. “Операции” менюто в горния десен ъгъл също е типичен – “три вертикални черти”, същите като в приложения на Google за Android. Познаването на тези други продукти на Google прави по-естествено и интуитивно разбиране на това приложение.

Основно (Plus) меню

Главното меню е мястото, където (в по-голямата си част) се намират всички неща които Ви трябват.

Инструменти (Tools)

snapseed-edit-iphone-photos-05Филтри (Filters)

snapseed-edit-iphone-photos-25С широката гама от мощни филтри, Snapseed може да замени един камион със специализирани приложения за снимки, включително приложения, които имат ретро нюанси и старинни ефекти и Ви позволяват да прилагате персонализирани рамки към Вашите снимки. Също Snapseed предлага способността да се насочите към конкретни части от изображението. В същото време, Snapseed е по-лесен за използване от конкурентните приложения и крайните резултати обикновено изглеждат много по-добре. Всичко на всичко, Snapseed за IOS и Android е безплатен и според мен няма конкуренция.

С тази статия искам само да Ви запозная с това приложение. В следващата статия за Snapseed ще направя по-подробно ревю на това как да използвате всяка от функциите му и за какво по-точно се използват те. Ако имате въпроси винаги може да се свържете с pomagai.com и да поискате статия за конкретна функция или функции.

loading...
Сподели с приятели:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *