Синхронизирайте контактите си със Sync.ME

Сподели с приятели:

Какво е Sync.ME ?

AFrmWagE7LqW85f8gmqSw0PjXCY_MMQnqSdmHWmQIwWHFWNgvvkrNl0a3F-0UMqNFA=w300

Sync.ME е най-добрoто приложение за синхронизация на контактите за Android и iOS. Изчерпателно и изключително лесно за използване, Sync.ME е приложението корто трябва да имате, ако искате да имате контрол за това кой Ви се обажда.

Да, има и други приложения като това, но много малко от тях имат този пакет от функции, като Sync.ME, и никое от тях не е и близо до лесният начин за на използване като Sync.ME.

Приложението се справя много добре, с възможност за блокиране на нежелани абонати просто и лесно и Вие можете да блокирате и нежелани текстови съобщения. Можете да създадете черен списък на номерата, което прави лесна проверката отново на всички номера, и дори да ги отблокирате, ако решите.

При използване на приложението можете да получите достъп до над 10 милиона блокирани номера от другите потребители, което прави най-голямата база за блокирани номера в света. Това означава, че можете лесно да идентифицират измама или спам обаждания, което е нещо, което всички сме срещали, особено ако сте имали същия телефонен номер, за определен период от време. Синхронизирайте контактите си със Sync.ME.

peLSOXYSAfcH4XUhImGa8Rq5lSJ4X99LzQPT_0KYRhs6Wo_vp-2T8ySRjTBw03ef5xUw5kHBB5VjZeK-73w

Функции

✓ ID Caller – Идентификатор на обажданията, неизвестен повикващия номер, блокиране на входящи повиквания и нежелани обаждания.

✓ Текст ID – Блокиране на SMS съобщения!
✓ Идентифициране за измамни повиквания – Sync ME Ви позволява да се идентифицират неизвестни телефонни номера и да се докладва за спам с натискането само на един бутон.
✓ Социален идентификатор – Съхранявайте Вашите контакти за връзка и синхронизиране на най-нови снимки и информация от всички големи социални мрежи.
✓ Контакти с черен списък – Игнориране на нежелани телефонни обаждания с помощта на ID блок, за да се създаде черен списък на номерата, които бихте искали да бъдат блокира за в бъдеще.
✓ Пълна информация Contact ID – Вижте пълния контакт ID на Вашия списък с контакти, включително име, номер, както и данни от медиите и социалните профили.
✓ Телефон Търсене – SyncME Ви позволява да извършите обратно търсене на всеки номер, за да разберете кой е той и с кое име е.
✓ Напомняния за рожден ден – Напомняния за рождени дни и изпращане на персонализирани поздравителни картички.
Sync.ME-iOS

На кратко

Като цяло, има много причини да използвате Sync.ME. Той е едновременно изчерпателен и интуитивен. Функциите са предостатъчни до и за платени приложения а това е напълно безплатно приложение както за Android така и за iOS.

loading...
Сподели с приятели:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *