5 Google Chrome разширения от съществено значение

Сподели с приятели:

cover

Надявам се, че Вие сте един от тези хора на планетата, които са влюбени в Chrome. Точно като мен.
Почти 60% от хората в света използвате Google Chrome, 15% използват Mozilla и 10% използват Opera браузъри, за да сърфират в интернет.Това ясно показва, че Chrome е браузърът любимец на много хора, независимо от всичко.
В тази статия ще разгледаме 5 Google Chrome разширения от съществено значение.Дадох всичко от себе си, за да се избегна лошите разширения, за да сте сигурни, че Вашият браузър и операционна система са в безопасност.

 


1. Evernote Web Clipper

SfbtXUyr3kSErDzbEMmmmr1qr61E5UP6y5w7znefoc1WWbqaVrgxhsBli3-ONnef7K3ZFZnbKMs=s128-h128-e365

Evernote е може би най-доброто разширение за записки и това е най-лесният начин да споделяте, запазвате и съхранявате онлайн нещаEvernote Web Clipper Ви позволява да уловите всичко – от пълните уеб страници във фаворити до всякакви скрийншоти. Ако търсите мениджъри за задачи тогава пробвайте tryTodoist, Any.do, Google Keep.
Това разширение Ви помага, че не трябва всеки път маркирате дадена уеб страница, а можете да я прикрепите към Evernote Web Clipper и да я достъпите на Вашия смартфон по-късно.

можете също да закрепите Gmail мейли и прикачени файлове
можете също да закрепите определена страница, секция или опростена статия

Линк към официалният сайт ТУК

Линк към iTunes ТУК

Линк към Play Store ТУК


 2. Pocket

Apps-Pocket-iconPocket (неформално “Прочети по късно” ) е всъщност са запазите за по-късно всичко което искате да прочетете. Когато намерите нещо в Chrome, което искате да видите по-късно, го запазете в Poket. Той автоматично се синхронизира с Вашия телефон, таблет или компютър, за да можете да го видите по всяко време, дори и без интернет връзка. Само с едно кликване, уеб страници се запаметяват автоматично и синхронизира на Вашия компютър, таблет или телефон, което Ви позволява да видите по всяко време всичко запаметено. Можете също да опитате Pickpoket което е най-доброто неофициално разширението за Chrome. И аз също препоръчваме да изтеглите Pocket Chrome, така че да може да четете всички запаметените статии офлайн.

Линк към официалният сайт ТУК

Линк към iTunes ТУК

Линк към Play Store ТУК


 3. Feedly Counter

yionr8niE

Feedly Counter е разширение за Chrome, което Ви позволява да видите с един поглед, ако имате непрочетени статии, и Ви дава лесен достъп с едно кликване до Вашите емисии.
Официалният Feedly действа само като маркер и той не показва непрочетените материали. Алтернативи: Feedly Notifier, Feedly на пула.

Линк към разширението ТУК

Линк към iTunes ТУК

Линк към Play Store ТУК


4. Last Pass

apps.55887.9007199266246151.99742f96-12f3-4ca8-97b6-46ed36b6a951.4bb8789c-4c66-467c-a0a5-21b1d49dbf2aLastPass е най-популярната програма за управление на пароли.

Този надежден мениджър, може да използвате като безплатен инструмент, който се поддържа от множество операционни системи и браузъри.
Той също е на разположение за Firefox, Internet Explorer, Opera и Safari. Ако предпочитате вграден мениджър за пароли на Google Chrome тогава можете да опитате  Autocomplete = On разширение.
Съвсем скоро ще напишем отделна и подробна статия за LAST PASS защото това е наистина един много полезен инструмент.

Линк към официалният сайт  ТУК

Линк към iTunes ТУК

Линк към Play Store ТУК


 5. Search by Image

image4

Това определено е най-лесният начин да направите обратнo търсене от изображения в Google и това води до пристрастяване. Можете да щракнете с десния бутон на всяко изображение на Chrome и да използвате бутона “Търси в Google с този образот контекстното меню.

Линк към разширението ТУК

loading...
Сподели с приятели:

You may also like...