Топ 5 нови безплатни приложения за Android (Юли 12 – Юли 19)

Сподели с приятели:

1.Google Photos

tq3WqEUxtRyBn-d_0t3j6WKNHuJDrmLq-FE3GAYrsAMQFIaS7FIgRLfzzql2SvfvLqto=w300

Google официално обяви новата си услуга за споделяне на снимки, Google Photos. С Google Photos, потребителите могат да архивират неограничен брой снимки и видеоклипове в облака на Google безплатно. Приложението позволява на потребителите да сортират снимките си през деня, или дори по месеци или години. Новото приложение може да създаде монтажни филми, интерактивни истории, колажи, анимации и др.  С Google Photos може да направите резервно копие на снимки и видеоклипове автоматично от Вашето устройство, така че не е нужно да се притеснявате че ще изтриете снимки, за да освободите място на телефона си.

Към приложението


2.Facebook Lite

Alon4Gigwl2DqrT36O6JMn-M40tinuxFHWROtv0TP8ozX8Sr5MiBM1CuHX-veqFhnKvQ=w300Второто предложение за тази седмица от нашият Топ 5 нови безплатни приложения за Android е Facebook пусна ново Android приложение, Facebook Lite, което работи добре във всички условия на мрежата.” Facebook Lite за Android включва News Feed, статуси, снимки и уведомления. Facebook Lite е по-малко от 1MB, така че всичко се зарежда бързо. Facebook Lite е наличен в страни в Азия, и в скоро време ще бъде на разположение в някои части на Латинска Америка, Африка и Европа.

Към приложението


3.Any.do

UeAI2mdd95L2AFPAmV0LVjLo_MSYVLlcUElsWircVDyqc3UNU6_Ij9wcl_T5bZ9KtSw8=w300

Any.do е с красив дизайн, приложението е перфектно за създаване на списък със задачи има го за Android и IOS. С Any.Do, потребителите могат да провеждат телефонни разговори, изпращане на текстови съобщения, както и да насрочвате срещи директно от Any.do. Последната актуализация Any.do предлага освежен дизайн и много нови функции. Потребителите вече могат да пресяват чрез своите различни списъци и да ги филтрират по дата и приоритет. Потребителите могат също да преглеждат списъците в табличен вид.Това беше трето ни предложение от Топ 5 нови безплатни приложения за Android.

Към приложението


4.Twitch

X24K03o7UrcHyNrR3TWD11gToxp2hA_Rg5UUQ50wwc16hZiFYJLXai5Rlo0lUNSmpQ0=w300

Twitch е видео платформа и общност, където геймърите могат да си взаимодействат и да гледат игрите, които обичат. От Twitch наскоро обявиха, че  Android приложението вече поддържа видео, много фенове са поискали това като услуга. Потребителите също имат достъп до акценти които се излъчват от всички партньори на Twitch. Нови клипове чрез съдържанието за търсене могат да се намерят в канала Activity Feed.

Към приложението


5.Hooks

U8D4YMsThACiXuco-_XbuvsjHWGwq35RJuoE_xwsYtgtsCt7WSbzYxZ6HRldsIg6mXMN=w300

Hooks е ново приложение за Android, което обещава да ви изпрати сигнали за всичко от което се интересувате.” Потребителите могат да създават персонализирани сигнали за спорт, музика, видео, времето и много други категории. Потребителите могат дори да бъдат  уведомявани за нови концерти, фестивали, и албумите от любимците си. Приложението разполага и над 100 канала, и нови канали се добавят всяка седмица.

Към приложението

loading...
Сподели с приятели:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *