Този скрит трик ще направи Вашият Android телефон още по-бърз

Сподели с приятели:

Settings_iconВ случай, че търсите да получите по-добра производителност от Вашия чисто нов или стар Android телефон, този скрит трик ще направи Вашият Android телефон още по-бърз и това трябва да подобри цялостната работа на Вашето устройство и да го направи още по-бързо, отколкото е в момента.

Това, което трябва да направите, е да включите тайното меню на телефона, което е запазено за разработчици, Business Insider разкрива, тази тайна, независимо от това че не сте програмист. Веднъж активирана, функцията е безвредна за устройството и може да бъде спряна, ако пожелаете.
Но нека говорим по същество, това което трябва данаправите за да включите скритото меню за разработчици се намира в Settings. За да направите това, отидете в Settings и след това About phone, след това натиснете неколкократно в менюто Build number, докато телефонът Ви каже, че вече сте програмист и менюто е отключено.android-app-tips
След това се върнете в меню Settings и натиснете новото меню Developer options. Това е мястото, където трябва да отидете, за да направите трикът. Това, което правим, е модифицирането на три опции в менюто, Window animation scale, Transition animation scale и Animator duration scale от 1x към 0.5х.
След тези стъпки можете да рестартирате устройството, един път рестартирано ще имате малко по-бърз мобилен телефон в ръка.
loading...
Сподели с приятели:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *