Топ 5 QR Readers за Iphone и Ipad

Сподели с приятели:

QR кодър е станал доста популярен в цял свят. Много компании поставят QR кодове на своите реками и изискват от потребителите да сканират кодовете, за да научите повече подробности за текущите оферти или марка. За да четете” този код трябва да имате телефон с камера и специално приложение. Има много от тях в днешно време. Но както обикновено сме събрали най-добрите за Вас. Прочетете този пост и изтеглете Топ 5 QR Readers за Iphone и Ipad.

1. QR Code Reader

qr-code-reader-scanner

QR Code Reader е безплатно приложение, което ви позволява лесно да сканира всички баркодове, както и QR кодове. Просто стартирате приложението, насочете фотоапарата към кода, и сте готови! Ако кодът съдържа линк, Вие ще бъдете автоматично пренасочени към сайта. Не е необходимо да копирате и поставите URL адреса. QR Code Reader има история за вече сканираните кодове, така че лесно можете да получите достъп до вече сканиран код по всяко време. Инсталирайте приложението на всичките си iDevices, за да може да се синхронизира историята на всички тях.

Свали QR Code Reader безплатно.


2. RedLaser

NjvOygFuyZ44qGoVmnPuO1Y1U7M1Q7XU7_ckv2-aWlgsL9X5bpvNu--v1vwvzycpoEb8=w300

RedLaser е не само QR код четец, но е и личен помощник за пазаруване на всеки потребител. Той търси за продуктите, използващи Google и Amazon и показва резултатите с най-ниска цена. Освен това, той Ви предоставя информация за продукта и Ви помага да направите правилния избор. Веднага след като сте готови с Вашето търсене, RedLaser ще Ви предложи да изпратите списъка си на приятел в обикновен текстов формат или с QR код.

Свали RedLaser безплатно.


3.Quick Scan – QR Code Reader

Quick+Scan

Quick Scan е още едно безплатно приложение за сканиране на QR кодове. То автоматично решава всички видове информация, включително контакти, връзки, съобщения, текстове, телефонни номера и дори места. Както и други приложения от този вид, Quick Scan има вграден браузър, за да отворите линковете и местата, скрити в QR кодовете. Приложението Ви позволява да извършва всички необходими действия, с информацията, която получавате от кода. Например, ако получите телефонен номер, ще бъде предложено да осъществите повикване или да го добавите в списъка си с контакти.

Свали Quick Scan безплатно.


4.Qrafter

qrafter

Qrafter е лесено за използване приложение за iPhone и iPad. Безплатната версия Ви позволява да сканирате QR кодове, докато платената ще Ви позволи да създадете свои собствени кодове. Приложението е много бързо и осигурява точни резултати в движение. То поддържа всички видове информация която може да се съдържа е един QR код. За тези, които искате да публикувате код на страниците си на социални мрежи, Qrafter има Facebook и Twitter интеграция. Освен това, можете да се свържете с Вашия Dropbox Qrafter да запази всички важни данни.

Свали Qrafter безплатно.


5.Scanlife Barcode & QR Reader

UQC2vD8TOu4wMT66G9EvYRURumbh6QWuTGHZER7kZMW05jBzzmLHfpStLL-cjlnd9Q=w300

Scanlife скенера има много общо с RedLaser. Той анализира QR или баркод и Ви дава подробна информация за продукта, включително цени и магазини, където можете да го получите. Вие също така ще получите достъп до най-новите отстъпки, оферти и специални оферти, от национални и местни магазини. Приложението съхранява сканираните кодове и го синхронизира с други устройства. Той също така Ви позволява да споделяте информация за продуктите, които харесвате във Facebook за да знаят Вашите приятели какво искате за предстоящите празници.

Свали Scanlife Barcode & QR Reader безплатно.

loading...
Сподели с приятели:

You may also like...