ТОП 5 Android игри от 27 Юли до 1 Август

Сподели с приятели:

1. Agar.io

P-7CZ6UljBidkrQnoCe8I4V_p3g7-GqrnwvqLyDa25aeojHSm7NRMLoNcAfnGdk0wV8=w300

Играйте онлайн с играчи от целия свят, като се опитате да се превърне в най-голямата клетка от всички тях!

Контролирайте малката клетка и докато яде други клетки и играчи, ще расте все по-голяма! Но внимавайте: играчите по-големи от Вас ще се опитват да Ви направят свой обяд. Целта е да оцелееш и да ядеш достатъчно дълго, за да се превърнеш в най-голямата клетка в играта!

С нови мерки за контрол, разработени специално за сензорни екрани, Agar.io предлага същия пристрастяващ геймплей за Android, както милиони вече се радват на PC версията. Играйте онлайн с тактики свободни за всички действия и използване разделянето, свиването и избягвайте да бъдете хванати от други играчи ! Използвайте различни специални тайни кожи с потребителското си име!

Свалете играта от ТУК


 

2.Mars Pop – Bubble Shooter

QgUn0xnsQJnL_pAdy5P0Z6ZMIcMB6zbg10f0fI2AeaylbO568EMQgaR6xQUeMpdLLY8=w300

Запознайте се с MARS POP втората игра от нашият списък с ТОП 5 Android игри –  тя е първата по рода си онлайн мултиплейър балон шуутър от създателите на всепризнатата Talking Tom и Friends приложения. Играйте срещу приятелите си участвайте в световните турнири, и разберете кой е най-добрият балон стрелец. Това е най-забавното, пристрастяване и страхотна мултиплеър игра !

Играй на живо срещу реални хора: Готови ли сте за истинско предизвикателство? Е, по-добре бъдете готови, защото в Mars Pop играете срещу реални хора! А има и допълнителен бонус, виждате екрана на Вашия опонент в реално време, докато играете.

Свалете играта от ТУК


 

3.Warhammer 40,000: Space Wolf

J4PD35OevCl48VAWIkaF_cd43L0n3wU4W6yl4KI_pjweEPws6CnxIwxihLdwAPjSLr8=w300

Насладете се на атмосферата, като играете тази уникална комбинация от походова стратегия и игра на карти, където можете да имате и поражение и победата, когато събития на бойното поле зависят от мъдър избор на карти и решенията трябва да се планират внимателно.

Свалете играта от ТУК


4.Artie

QM6YOc9W7w1lFgRoKXhDxeDCxWWXg0qfDMBTJILhvywNYKapzrTnOExNxp8MRBbJqVI=w300

Арти отива на едно ново приключение и той има нужда от Вашата помощ! Помогнете на Арти да победи различни врагове по време на многото предизвикателни нива. С тичане около този невероятен свят трябва да съберете колкото се може повече монети. Насладете се на различни сценарии, като гори или подземия.

Свалете играта от ТУК


5.Wild Jump

7vfQm5Qf4041KQI0EvWzYshbsVtEIbV8v9TTXtYLNnJT9RvCABdxYQZw3-Nbp9LStKA=w300

Wild Jump (Hardcore Mode) е безумна до пристрастяване игра, която абсолютно ще Ви подлуди. Вашата цел е да направите скок с топката както отляво, така и отдясно, като се избягват много препятствия. Звучи лесно, но имайте предвид, че контролите са разменени: когато щракнете върху дясната страна на екрана,топката ще скочи до левия и обратно. Така че ще Ви бъде трудно в началото. Нека да видим кой ще направи най-висок резултат!

Свалете играта от ТУК

loading...
Сподели с приятели:

You may also like...