ТОП 8 неща които трябва да изтриете преди да продадете Вашият iPhone

Сподели с приятели:

iphone_verizon1

Готови сте да продадете старият си iPhone за нещо по-голямо, по-бързо и по-тънко? Преди да пуснете обява прегледайте нашите 8 неща които трябва да се изтриете преди да продадете Вашият iPhone, погледнете този списък, за да се уверете, че сте изтрили всички важни данни от Вашият iPhone. Не оставяйте нищо след себе си!

  1. Направете резервно копие на Вашият iPhone.
  2. Премахнете всички снимки от Camera Roll. Свържете устройството към компютъра и отворете Image Capture (нашата препоръка, това е много по-бърз метод) или iPhoto. Изберете всички снимки и след това щракнете върху Import All. В Image Capture, изберете “Изтрийте елементи от камерата след изтеглянето.” В iPhoto, избере да изтрии снимки“, след като са свалени.
  3. Изключете iMessage. Отворете Settings > Messages> iMessage> Off.
  4. изключете FaceTime. Отворете Settings > FaceTime> Off.
  5. Забранете акаунта си в iCloud. Отворете Settings > iCloud > натиснете Изтриване на профила (Delete Account)”, за да изтриете акаунта, от устройството.
  6. Изход от Apple ID. Отворете Settings > iTunes & App Stores > натиснете Apple ID and sign out.
  7. Възстановяване на фабричните настройки. Отворете Settings > General > Reset > Erase All Content and Settings.
  8. Отпишете Вашето устройство в supportprofile.apple.com.

Важен съвет!

Каквото и да правите, никога ръчно не изтривайте контакти, снимки, календари, или напомняния, докато сте в профила си в iCloud. Това също така ще изтрие съдържанието от сървърите iCloud и Вашите iCloudсвързани устройства (като вашия iPAD, iPod или лаптоп).

Друг важен съвет!

Ако телефонът Ви случайно няма батерията по време на “възстановяване на фабричните настройкистъпка 7, използвайте iTunes изтриване на данните. Свържете устройството към компютъра, след това да възстановете резервното копие. Сложете телефона да се зарежда, отидете в Settings > General> Reset> Erase All Content Settings отново.

До тук добре, но сериозно, това е последният важен съвет!

Можете да изтриете всичко дистанционно от устройството си. Ако настроите Find My iPhone, влезте в icloud.com/#find, след това кликнете върху “Всички устройства” и изберете телефона, който искате да изтриете. В новият показал се прозорец, щракнете върху Изтриване на iPhone.” Ще трябва да въведете Вашата Apple ID парола.

 

loading...
Сподели с приятели:

You may also like...