Топ 5 Безплатни Фитнес приложения през 2015 година за Android

Сподели с приятели:

1.Strava Running & Cycling

Strava_w_450

Първото от Топ 5 Безплатни Фитнес приложения е Strava. Освен че е първокласен тракер за бягане и колоездене, Strava (Android, IOS) добавя някои доста спретнати конкурентни функции на обичайните рецепти за бягане. Приложението записва Вашата скорост на движение, изминатото разстояние, време, постижения и предизвикателства. Strava поддържа различни работещи тракери, в допълнение към Android и Apple Watch Wear.Подобрява на формулата с филтрирани класации, способността да създавате и преглеждатецели и упражняване на по-подробни анализи и др.

Свалете приложението от ТУК

2.Workout Trainer

WorkoutTrainer_w_450

Workout Trainer (Android, IOS) предлага на потребители хиляди свободни тренировки с време стъпка-по-стъпка аудио и видео инструкции, за да Ви помогне да влезете във форма. Независимо дали търсите да получите плочки или просто да подобрите здравето си , Workout Trainer има всичко точно за Вас. В допълнение към вградените тренировки имате достъп до библиотеката на приложението за да изградите свои собствени съчетания и да ги споделяте онлайн, както и да изпробвате съчетания, споделяни от общността.

Свалете приложението от ТУК

3. JEFIT

JEFIT_w_450

Приложения на JEFIT.com (Android, IOS) служат като невероятен ресурс за потребители, които търсят обучение за сила и бодибилдинг. Зареден с упражнения в огромна база данни, хиляди съчетания сортирани по целенасоченост от тялото, той е пълен с подробни инструкции, график за една тренировка, дневник на упражненията, тракер за напредък, Многобройни таймери и опции и синхронизация с Вашия JEFIT профил.

Свалете приложението от ТУК

4. Sworkit

Sworkit_w_450

Вместо да се фокусира върху определени упражнения и съчетания, Sworkit (Android, IOSсъздава целенасочени тренировки. Изберете дали искате да се изградите сила, да правите йогакардио, пилатес или изграждане на рутинна за издръжливост, както и продължителност и Sworkit Ви изгражд упражнения рандомизирани спрямо целите Ви. Всяка тренировка е различна, кара те да останеш нащрек и никога не се отегчавате от Вашата тренировка.

Свалете приложението от ТУК

5. 7 Minute Workout

unnamed

Над 3,0 милиона Потребителите обичат 7 Minute Workout, Научно доказано за подпомагане за загуба на тегло и подобряване на сърдечно-съдовата система.
Ако искате да отслабнете, да получите плосък корем и укрепване на коремните мускули, да получите мечтаните плочки, 7 минутна тренировка може да увеличи първичния Ви тонус с клипчета как да изпълните всяко упражнение.

Свалете приложението от ТУК

loading...
Сподели с приятели:

You may also like...