ТОП 5 български мобилни приложения за Android – част 3

Сподели с приятели:

1.BGVot

bgvot

Описание: Първото мобилно приложение, чрез което всеки един от нас може да изрази своя глас по дадена тема. Приложението използва уникални, патентовани способи, за да гарантира неподправени резултати, които могат да се следят на живо от всеки в Интернет – www.bgvot.com

Размер: 11МB

ТИП на Приложението БЕЗПЛАТНО

800px-Get_it_on_Google_play.svg


2.Map of Bulgaria

map of bulgaria

Описание: Това приложение превръща Вашето Android устройство в GPS навигатор с офлайн карти. Можете да търсите лесно места в България и можете да ги добавите към Вашия маршрут.Открийте интересни места в близост до Вас: настаняване, паркинг, ресторанти, барове, клубове, кина, театри, автосервизи, магазини, паркове, училища, болници, спортни терени. То включва подробни карти на най-големите градове в България: София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Плевен, Сливен, Добрич, Шумен, Видин и др.

Размер: 14МB

ТИП на Приложението БЕЗПЛАТНО

800px-Get_it_on_Google_play.svg


3.eMAG.bg

emag

Описание: Същите услуги, повече ползи! По-лесно е да си спонтанен, да импровизираш или да изненадаш някого, като поръчаш каквото ти мине през главата, дори когато си мобилен, използвайки апликацията на eMAG.bg! Имаш бърз достъп до широка гама от електроника, електроуреди, джаджи, играчки, и детски артикули, книги, музика, филми и не на последно място дрехи, обувки и аксесоари.

Размер: 8.9МB

ТИП на Приложението БЕЗПЛАТНО

800px-Get_it_on_Google_play.svg


4.Bulgaria TV Channels

bulgaria tv

Описание: Всички сателитни канали от България и с българското съдържание са на разположение в това приложение. С това приложение, Вие ще бъдете в състояние да изпълнявате цялата информация, която е необходима за гледане на всички сателитни канали. Освен това,  предлага функции за търсене, за да намерите лесно всеки канал, който желаете.

Размер: 3.5МB

ТИП на Приложението БЕЗПЛАТНО

800px-Get_it_on_Google_play.svg


5.Знам (Znam)

znam

Описание: “Знам” е образователна игра от тестови тип, която засяга само и единствено въпроси и теми свързани с българската география, история и литература. В приложението са включени голям брой въпроси, всеки от които има за цел да провери и обогати знанията на играча – към всеки един от въпросите има и подробна информация, която може да бъде активирана от менюто с настройки. Освен всичко друго тази игра е напълно безплатна, в нея не присъстват никакви рекламни материали и не се нуждае от активна интернет връзка.

Размер: 12МB

ТИП на Приложението БЕЗПЛАТНО

800px-Get_it_on_Google_play.svg

Очаквайте следващата статия с Български мобилни приложения.

Може да прочетете и другите статии за Български мобилни приложения.

Към Част 1

Към Част 2

loading...
Сподели с приятели:

You may also like...