Активиране на “Developer options” меню при всички Android мобилни телефони и таблети

Сподели с приятели:

Днес ще споделим а Вас друга скрита тайна за потребителите на Android устройства. Много от Wас може да sa наясно с Developer optionsменюто което присъства в Android мобилните телефони и таблети. “Developer optionsменюто се намира в Settings страница на Android, за да помогне на разработчиците в тестването на приложения и други функции на операционната система.

Така че днес в тази тема, ние ще споделим тайният трик, за да изкарате наяве менюто Developer optionsв новите версии на Google Android операционните системи.
Също така, ако не можете да видите менюто Developer options” във вашия Android телефон или таблет, просто следвайте тези прости стъпки, за да активирате менюто:

Стъпка 1. Първо трябва да отворите “Settings” на Вашия Android мобилен телефон или таблет.

Стъпка 2. Сега трябва да отворите About Device” (или About Phone / Tablet About) различни начини на изписване при различните модели. В старите версии на Android, този раздел може да се намери в дъното на страницата с настройки. В по-новите версии на Android: като Android 4.4 KitKat, раздел “About Device” бе преместен в нов раздел “More“, в Settings страница.

Стъпка 3. След като отворите About Device” разделът, превъртете надолу до дъното, за да видите Build Number” опцията.

Стъпка  4. За да активирате и добавите скритото меню Developer options“, трябва да кликнете върху полето “Build Number7  пъти един след друг без да спирате.

 

Enable_Developer_Options

След като започнете да натискате Build Numberполето, веднага след като докоснете областта 3 пъти, Android OS ще покаже съобщение Сега Вие сте на четири крачки от Developer options“”.

След натискане на Build Number7 пъти, Вие ще получите съобщение режим Developer е активиран” и менюто Developer optionsще се активира автоматично, включено вSettings” страницата.

ctivated_Android

ЗАБЕЛЕЖКА: Този трик да се активира Developer optionsменюто, работи при всички марки мобилни телефони с Android OS: Като например Samsung Galaxy, Sony, HTC, Google Nexus, LG, Motorola, Micromax и т.н.

loading...
Сподели с приятели:

You may also like...

1 response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *