Топ 2 приложения за създаване на CV на Android устройство

Сподели с приятели:

Приложенията по-долу са безплатни. Тези приложения са създадени да създават автобиография за всички Android потребители на смартфони и таблети, където търсещите работа могат лесно да споделят своята автобиография, когато кандидатствате за работа.

 

Насладете се на направата на резюмето с Вашите умения и опит, за да откриете най-подходящата работа. Направата на CV или резюме може да бъде трудна задача за много начинаещи, форматът на автобиографията за всеки сектор се различава. Проверете свободните приложения за Android и направете универсални CV или резюме и намерете работата мечта !!!

1.Smart Resume Builder / CV Free

unnamed

Ако това е първият път, когато се опитвате да напишете професионална автобиография / CV за намиране на мечтаната работа, тази безплатна машина за създаване на автобиографии ще Ви помогне да получите перфектната автобиография.

С прост User-Friendly интерфейс Смарт Resume Builder CV Free, Ви позволява да създавате автобиографии само за около минута на различни езици и в различни формати.

800px-Get_it_on_Google_play.svg

2.MyResume Resume Creator

unnamed1

MyResume е приложение за създаване на CV и резюме, което Ви позволява да синтезирате Вашите умения в една автобиография / CV веднъж и да я видите като PDF за споделяне на потенциални работодатели или просто да я имате за себе си.

Характеристиките включват:

– Редактиране на Вашите данни
Изберете от множество формати
– Съвети в писане на CV
– Безплатно е!

800px-Get_it_on_Google_play.svg

 


loading...
Сподели с приятели:

You may also like...