Как да планирате Текстови съобщения на Android

Сподели с приятели:

Както всички знаем, Android-ът е много умен и много полезен, тъй като има много приложения за Android, можете да промените Вашето потребителско изживяване с него. Днес ще говорим за текстовите съобщения, въпреки че приложения като WhatsApp и Viber, заменят този традиционен начин за изпращане на текстови съобщения, но тази услуга все още е в употреба. Така че ние сме тук с метод за това, Как да планирате Текстови съобщения на Android. Да, това е възможно във Вашето Android устройство и можете да приложите във Вашето Android устройство и да направите така, че SMS, да бъде изпратен по-късно.

В Android можете да планирате Вашият SMS с приложение, което ще видите по-долу. С помощта на това приложение можете да планирате всяко послание за да го изпратите по-късно и по всяко време което искате. Просто трябва да следвате няколко прости стъпки (по-долу), за да продължите.Стъпки за насрочване на Текстови съобщения на Android:

1.На първо място трябва да се спре уведомлението по подразбиране на съобщенията в противен случай ще получите две уведомления за всяко съобщение, което получавате.

2.Във  Settings -> Sounds & Notification -> App Notification -> Изключете нотификациите от съобщенията.

119

 

3. Сега идва ред да изтеглите и инсталирате приложението – Textra SMS (линк към Google Play), чрез което ще можете да планирате Вашите SMS-и.
4. Сега отворете Textra приложението и въведете Вашето съобщение към получателя който искате да го изпратите.
5. След това натискате плюс бутонът и най-долу на клавиатурата ще видите опция с часовник, просто натиснете върху него.
6. Сега настройте времето, което искате да се изпрати съобщението Ви.

sms-schedule

7. Натиснете изпращане когато сте готови (виж картинката по-горе), успешно насроченото текстово съобщение от Вашия Android и сега Вашето съобщение ще се изпрати само на получателя след определения от Вас срок.

Така, по-горе описаното е за всички които искат да знаят “Как да планирате Текстови съобщения на Android”. С този метод вече можете да поздравите някой за рожден ден или някакви други поздравления в края на нощта, като просто насрочвате посланията и няма да има нужда да помните всичко. Надявам се, че тази статия, Ви е харесала не забравяйте да я споделите с Ваши приятели. Оставете коментар по-долу, ако имате някакви въпроси.

 

 

 

loading...
Сподели с приятели:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *