5 от най-добрите приложения за Януари 2016

Сподели с приятели:

Дойде и 2016, така всички ние започваме да правим планове за предстоящата година година. От реалистични до необикновени надежди и всичко между тях, тези приложения трябва да помогнат да направим нещата малко по-лесни за нас и всичко предстящо през 2016. Надяваме се статията да Ви е полезна и приятна за четене.

Приложения за Януари 2016 година.

[here]

1.Trello

home-hero

Ако Ви се иска да поддържате работните задачи, Trello е приложението което си струва да опитате. Идеален за соло задачи или ако трябва да си сътрудничи с екип. Всяка задача се сортират в колона и получава свой собствен статус, можете да добавите напредък, крайна дата и коментари. Ще видите всичко за Вашият проект само като погледнете към дъската, и всички актуализации в реално време. Какво и да се създаде, всеки го получава веднага.

Свали приложението:

800px-Get_it_on_Google_play.svg       download


 

2.BrightNest

Screen-Shot-2015-12-31-at-11.48.45

Ако винаги сте искали или имали желанието да поправите нещо у дома или просто да направите нещо със собстените си ръце а не да го купите от магазина, с BrightNest ще можете да получите всичко на куп. Приложението е пълно с ръководства и съвети за всичко, от почистване и организация до съвети и решения за “Направи си Сам”

Свали приложението:

800px-Get_it_on_Google_play.svg       download


 

3.MyFitnessPal

Screen-Shot-2015-12-31-at-12.39.33

Да броиш калориите е популярен начин за поддържане на здравословен начин на живот и за това има много приложения за това, ето и най-новото. След като сте влезли във Вашият профил, приложението ще определи броенето на калориите в зависимост от целите Ви, а след това можете да слоците почти всичко, което сте консумирали само с няколко докосвания. Базата данни на хранителни продукти в приложението е привидно безкраен, но ако имате проблеми с намирането на нещо, което сте яли, все още можете да въведете неговите детайли ръчно.

Свали приложението:

800px-Get_it_on_Google_play.svg       download


 

 

4.Bonjournal

mockup-cd873561c7dec14e5dd10e2e7a6d01dc

Това е идеалното приложение, за да следите спомени от специален празник или друго важно за Вас събитие. Това е един елегантен минималистичен журнал, който Ви позволява да пишете бележки и записи в дневник от пътуването си и да добавите снимки за илюстриране. След това можете да конвертирате Вашите записи на PDF файлове или да ги споделите чрез имейл или в социалните мрежи. За огромно съжаление приложението е единствено за потребителите не iOS.

Свали приложението:

download


 

5.Duolingo

Duolingo

Изучаването на нов език винаги е добра идея и Duolingo прави процеса много по-малко труден, чрез поредица от уроци в стил на игри. Всеки урок е проектиран за четене, писане, слушане или говорене и всички са достатъчно малки, че те не заемат голяма част от времето Ви.
Използването Duolingo, можеш да учиш френски или италиански (или клингонски) докато отивате на работа само за няколко седмици. Това е едно от най-добрите приложение в тазо област.

Свали приложението:

800px-Get_it_on_Google_play.svg       download

loading...
Сподели с приятели:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *