Най-добрите камери на Android телефони

Сподели с приятели:

Казват, че най-добрата камера е тази, която носите с Вас, и това е вярно – но по-добре е да имате и качествена камера, така имате и по-голям шанс за получаване на перфектната картина. Качеството и функциите на камери в телефона варират драстично, така че, коя е най-добра за Вас? Отдолу е нашият списък с най-добрите камери на Android телефони според нас. Надяваме се статията да Ви помогне в избора.
1. LG V10

lg-v101-камери
LG V10 си заслужи мястото към нашия списък по няколко причини. Едната от тях е, че софтуера на камерата на LG е по-гъвкав, отколкото голяма част от конкуренцията, и включва множество ръчни настройки за снимки, а също така и за видео. Нещо повече, неговата F / 1.8 бленда помага за ярки изображения дори и в тъмни ситуации и е съчетан с отличен автофокус и технология за обработка на LG, което означава, че изображенията рядко се размиват.
Другият ас в ръкава е три-камера” технологията на LG V10. Има две предни камери на, които могат да се комбинират, за да правите снимки на 120 градуса, далеч по-широки, отколкото традиционните предни камери, което прави удоволствие да си правите Selfie снимки.
Задната 16MP камера на LG V10 не разполага толкова подробно в пикселниво като по-високата резолюция на камерите на Sony Xperia Z, например, но и за почти всичко останало, включително и използваемост, тя работи на най-високо ниво.

Кликнете ТУК за пълната характеристика на телефона.


2.Samsung Galaxy S6 Edge+

galaxys6epsilver-камери

Samsung е наясно с важността на камерите, поради което те рядко не успяват да достави най-доброто в тази област. The Galaxy S6 + Edge, един от най-новите фаблети.
The Edge Q6 + идва с OIS (оптичен стабилизатор на изображението) и vDisk (видео стабилизация на изображението), за да запази снимките и видеоклиповете без размазване. Освен това, Q6 Edge + разполага с една от най-бързите камери при стартиране (отнема по-малко от секунда, което означава, че никога няма да пропуснете момента за снимка). Просто двойно почукване на началния клавиш и камерата ще се еключи преди да се усетите.
Изпълнението + камера в Edge 6+ в тъмните часове на денонощието не е толкова добро, колкото някои от другите камери в нашия списък, но снимките са като цяло много реалистични. Нещо повече, собствен софтуер на фотоапаратът на Samsung идва с редица готини функции, като бавно / бързо движение, селективен фокус и видео колаж. Това е чудесен общ пакет и Вие няма да останете разочаровани.

Кликнете ТУК за пълната характеристика на телефона.


3.Nexus 6P

nexus-камери

Nexus има една от най-добрите Android камери, а 6P го прави член на този списък от Pomagai.com, защото при ниска осветеност представянето му е толкова силно, че едва ли има друга камера като тази. Относителната липса на шум в нощните снимки е впечатляващ и това е една от малкото камери на Android телефони, които правят такива успешни нощни снимки. На второ място, режимът HDR е един от най-добрите, които някога сме виждали.
Снимки са донякъде украсени когато този режим е активиран, и често изглеждат по-интересни, отколкото дори на живо, но това е най-важното. Тези романтични снимки често се нуждаят от малко редакция преди споделяне.
Можете да останете разочаровани да научите, че камерата не разполага OIS (оптичен стабилизатор на изображението). Тази функция е толкова ценена на повечето смартфони, най-вече защото ние правим снимки на ръка без допълнителна стабилизация: OIS помага за намаляване на размазването, причинено от нестабилна ръка. Камерата на 6P също е в нашия списък на най-ниската резолюция 12.3 MP.
Въпреки всичко, предложената камера от NEXUS е стабилна, и нейната двойно тонирана светкавица е особено полезна за поддържане на естествено изглеждащи снимки.

Кликнете ТУК за пълната характеристика на телефона.


4.LG G4

LG-G4-камери

В LG G4 камерата има всички основни възможности. Детайлите на изображението е отлично, динамичният обхват е превъзходен и светлината на открито е добре управлявана; рядко изображенията изглеждат прекалено експонирани. Истинските умения на камерата на LG G4, обаче, е слабото представяне на слабо осветени места. С / 1.8 блендата на обектива и отличен софтуер за обработка на изображенията, заснети с предната и задната камера изглежда светли, дори в по-тъмни места. Цветовете на LG G4 не са напълно верни с реалността: страда от пренасищане на ярките обекти, но това е една зашеметяваща камера въпреки недостатъците си, а 8 MP предна камера е сигурен начин за хубаво Selfie за феновете на самоснимането.

Кликнете ТУК за пълната характеристика на телефона


5.Sony Xperia Z5

xperia-z5-камери

Автофокусът наXperia Z5 е изключително бърз около 0:03 секунди. Той се съсредоточава върху обектите толкова бързо, че за да видите това трябва да се съсредоточите на максимум. Той също така заснема клипове на бавни обороти в резолюция 720p при 120 кадъра в секунда, които изглеждат отлично.
Софтуер за стабилизиране на изображението на Sony и бързо фокусиране означава, че образите почти винаги са ясни и с малко шум. Xperia фотоапаратите на Sony обаче са склонни да представят невярно червените цветове, което ги прави да изглежда по-розови и този недостатък е видим и при Z5. Като цяло, това е нашият любим Android фотоапарат. Определението е без конкуренция, контраста и наситеността са напълно естествени и без загуба мащабиране” функция на Sony (което означава,че можете да увеличите снимките, направени при 8 MP, без да уврежда качеството).

Кликнете ТУК за пълната характеристика на телефона.


 

loading...
Сподели с приятели:

You may also like...

1 response

  1. 79Fredericka says:

    I must say you have very interesting posts here.
    Your page should go viral. You need initial traffic only.
    How to get it? Search for; Miftolo’s tools go viral

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *