5 Приложения от Google за които най-вероятно не сте чували

Сподели с приятели:

Може би, всеки от нас е чувал за Chrome, Google Maps и YouTube, но знаете ли, че има някои невероятни Google приложения, които не идват с предварително инсталиран Android на устройствата? Прочетете, за да открие най-доброто от нашите предложение създадени от Google, но не толкова популярни. Надяваме се статията да Ви е полезна и да откриете новото си любимо приложение от Google.

wpu-434-google-apps

1. Google Gesture Search: Mалките жестове

google Gesture Search

Колко пъти сте си губили времето в търсене на контакти, папки, приложения или настройките на Вашия смартфон ? Google Search Gesture е проектиран да направи това по-лесно. След първоначалната конфигурация, в която можете да изберете какви елементи да се включат в търсенето, можете да търсите приложения, контакт или настройки чрез рисуване на името му на екрана. Дизайнът е доста ретро, подобно на старите настройки на системата KitKat, но това ще Ви помогне да намерите всичко, което търсите в рамките на секунди. Единственият недостатък е, че трябва да отворите приложението всеки път – би било хубаво, ако можете да използвате Gesture Search от всеки екран без да отваряте приложението, но може би в някоя от бъдещите версии това ще е възможно.

800px-Get_it_on_Google_play.svg

2.YouTube Creator Studio: за специални YouTube-ри

youtube_creator_studio-450x450

YouTube е едно от най-често използваните приложение от Google Apps. Животът на всички ще кофти, ако не разполагаме с бърз достъп до видеа като “кученца които кихат” и други подобни, но изненадващо малко хора са наясно с YouTube Studio, услуга, която позволява на потребителите да управляват своя канал в YouTube от своите смартфони.В един лесен за използване и добре интегриран начин, YouTube Студио предлага разнообразие от полезна информация, като например гледания в реално време на канала, броят на абонатите и списък на видео с коментари, харесвания и статистика. Можете също така да отговаряте на коментарите и да менажирате уведомленията от приложението.

800px-Get_it_on_Google_play.svg


3.Arts & Culture: Задоволи жаждата си за знания

nexus2cee_ac

Ако харесвате изкуството, историята или чудесата на света, Google Arts & Culture ще Ви отведе на едно виртуално пътешествие на културни идеи. Началният екран предлага три основни раздела – изкуство, история и чудеса – в рамките на който ще намерите няколко статии, богати на снимки и информация.

В менюто, можете да намерите най-новите проекти, интересни онлайн изложби и виртуални обиколки на най-важните музеи в света. Това е идеалното приложение да задоволи любопитството Ви и да Ви държи в крак с културата.

800px-Get_it_on_Google_play.svg


4.Google Goggles: за мързеливите

unnamed

Лесно търсите в Google, като въведете прости думи, например “Какво е името на кучето на Брад Пит?”, Но когато имате обект или продукт, които не знаете как да се опише, или искате да знаете повече за нещо, без да се налага да въвеждате нищо (когато мързелът превишава нашия здрав разум) , след това Google Goggles влиза в играта. Това малко-използвано приложение Ви позволява да търсите в Google просто чрез правене на снимка на въпросния предмет.

 

800px-Get_it_on_Google_play.svg


5.Androidify: създадете свои собствени Android герои

unnamed (1)

Това приложение е забавно, но по-малко полезно от тези по-горе, Google също има Androidify, една игра, която Ви позволява да създадете свое собствено Android човече и да го споделите с приятели. Изберете ръцете, краката и главата до най-ексцентричното облекло. Създайте своя робот, дайте му име и се забавлявайте с откриването на всички различни функции. Можете да играете баскетбол или да го разсмеете, наред с други неща. Това е забавно приложение за прахосване на време.

 

800px-Get_it_on_Google_play.svg


 

 

 

loading...
Сподели с приятели:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *