BGVot Българско приложение за гласуване

Сподели с приятели:

BGvot

Какво представлява BGvot ?

BGVot e приложението през което всеки един българин, независимо в коя точка на света се намира, може да сподели своето мнение по разнообразни теми от национално значение. Приложението е напълно безплатно и дава възможност на всеки да сподели мнението си, без то да бъде манипулирано. По този начин BGVot се явява първата крачка за въвеждане на електронно гласуване в България.

Специални механизми за защита гарантират уникалността на всеки глас, а резултатите от анкетите могат да се следят в реално време на сайта на приложението – www.bgvot.com.

Сигурността на BGvot

BGVot е защитен от специални патентовани алгоритми, които не позволяват многобройни гласувания на един и същ потребители, независимо от колко и какви устройства гласува той.
Освен това, в анкетите ще откриете “питанка” – тя ще ви отведе до статия в електронните медии, откъдето можете да се запознаете с подробности по темата. По този начин Твоят глас е в твоите ръце !

Анкетите

Анкетите засягат много и разнообразни теми от национално значение. Областта на политиката, законопроекти,реформи както и важни социални и спортни събития.

Как Вашият глас може да бъде чут ?

Всеки потребител е свободен да сподели своя идея за въпрос към който има отношение на имейл адресът на приложението info@bgvot.com или във Facebook страницата на приложението – ТУК

Както вече споменахме приложението е напълно безплатно и работи както на Android така и на iOS устойства. Може да изтеглите приложението от линкивето от долу.

Кой е направил BGvot ?

Уникалното приложение което няма алтернатива, както в България така и в целият свят е създадено от фирма Щрак. Сравнително нова компания с много млад екип, но с това приложение привличат вниманието към себе си на много медии. Приложението е отразено в почти всички големи български медии още от самото си създаване. Може да посетите страницата на Щрак – ТУК

 

googleplay          appstore

loading...
Сподели с приятели:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *