Най-добрите приложения за възрастни на Android устройства: които няма да намерите в Play Store

Сподели с приятели:

Развлекателната индустрия за възрастни е една от най-големите и най-бързо развиващите се индустрии в света. За всеки 400 холивудски филми, които се правят, около 11 хиляди са порнографски филми, както и показват най-новите данни от Pornhub които са потребители на Android устройства. Така че, ако искате по-добър начин да намерите най-добрите порно клипове в интернет, тук са най-добрите порно приложения за Android.

android порно

***ВНИМАНИЕ !!! – Моля не четете по-надолу ако нямате навършени 18 години – материалът в тези приложения, е изключително показателен – моля, не инсталирайте, освен ако не сте на подходяща възраст. Приложенията са забранени за лица под 18 години. Нещо повече, те не са достъпни от Play Store. Сваляш тези приложения на свой собствен риск. Pomagai.com не отговаря за вреди на устройствата Ви или противаречия със законите. Всичко в тази статия е написано с цел само за уведомление на потребителите, няма за цел разпространението на тези приложения или за разпространение на тяхното съдържание.
Pornhub

wNoEkQZ

Pornhub е един от най-големите източници на порнография в Интернет, с хиляди видеоклипове, които могат да отговарят на всички вкусове. Приложението Pornhub показва страницата на Вашият Android телефон, добре проектиран и професионално изглеждащ ап. Pornhub също публикува годишна демографска графика, която показва видовете устройства били използвани за достъп. Това е един много полезен източник на клипове за възрастни и статистика им. Връзка към приложението ТУК.

SexTube

icon_pro_4

SexTube е приложение за качество, което използва незабележим стил и икона на “Sys Config”. Той е наличен на редица езици и се характеризира с различни “канали”, в които всеки да предостави своите собствени порно клипове или можете да хвърлите заровете със “случайна” видео селекция и да видите каквото Ви предоставят. Това е минималистичен ап и не предлага изобилието от видеоклипове, които Pornhub прави, но има достатъчно много. Връзка към приложението ТУК.

Mikandi

mikandi_logo

Mikandi поддържа много различни “тематични” съдържания отвъд простите клипове за възрастни, макар че той предлага богат избор от тези, също. Mikandi разполага с Android игри, приложения и още неща, но за разлика от другите приложения, включени в списъка, от съдържание Mikandi не е безплатно. Можете да закупите валута в рамките на приложението, за да се харчат за различните канали. След като сте платили, за да отключите тези канали, трябва да плащате отново за отключване на съдържанието в тях. Част от това съдържание не изглежда да е изключителено. Връзка към приложението ТУК.

 

loading...
Сподели с приятели:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *