Wacom Bamboo Spark – преглед + видео

Сподели с приятели:

КАКВО Е BAMBOO SPARK?

Японският производител на таблети Wacom се радва на успех с гамата си от графични таблети. С новото си устройство – Spark Bamboo, компанията се надява да запази ръкописните бележки в момент, когато те се превръщат в напълно излишни в нашето ежедневие.

Bamboo Spark е това което Wacom наричат “умно фолио”. Ръкописите които правите са с помощта на умна писалка и подложка които ще  превърнат бележките в цифрови версии готови за споделяне онлайн. Устройството използва интелигентен калъф, който съдържа електромагнитен сензор резонанс, който комуникира с включената смарт писалка, за да запишете Вашите бележки или рисунки. След това се синхронизира с Вашия телефон или таблет чрез Bluetooth, съхранява Вашите писания дигитално за по-късен достъп чрез придружаващото го приложение.
Wacom Bamboo Spark

Bamboo Spark има два основни компонента. Първият е голям кейс като капак на таблет. Има място, където да поставите Вашият бележник и  Вашите аксесоари. Вторият компанент е Spark писалка Bamboo.

Качеството на изработка

Качеството на изработка на Spark е изключително. Изглежда добре и издръжлив.
Екстериорът е някакъв вид текстил, а интериорът е с тъмно кадифе.
Целият ръб е обходен с гумена лента, има кука на предната част която задържа кейсът затворен.
Има джоб, в който без никакъв проблем, може да поставите телефона си, текстурата на интериора ще предотврати неговото хлъзгане. Освен това има и една малка магнитна част. Чудите се за какво е? Държи допълнителните пълнители на химикалката.

spark

bamboo

Писалката

Писалката има гладък метален корпус с изцяло заоблени ръбове. Пазполага с “шапка” която може да кликвате като на обикновен химикал. Дизайнът е чист и елегантен изглежда като бизнес химикал.
В частта за захващане има грип, за да предотвратяват подхлъзването на пръстите. Писалката е нормален размер и удобен за хващане. Не е ното твърде малка, нито тежка.

Настройки

Преди да използвате химикалкато и подложката, трябва да сдвоите Bamboo Spark чрез Bluetooth към приложението за Android или iOS, наречено също Spark.
Процесът на сдвояване е лесен, може да бъде направен в рамките на 30 секунди. Веднъж свързани, няма нужда да го прави повече в бъдеще. Вие ще трябва да използвате големия бутон вътре в кейса за сдвояването.
Какво има в кутията

В кутията ще получите следното:
Bamboo Spark подложката/кейс
Bamboo Spark писалка
A5 размер бележник
USB кабел за зареждане
2 допълнителни пънителя за писалката
Наръчник за употреба
Информация за продукта

Ако искате да видите всички продукти на Wacom Bamboo моце да посетите този линк ТУК

Видео

loading...
Сподели с приятели:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *