Топ 5 най-добри евтини дронове за деца и начинаещи 2016

Сподели с приятели:

Eвтини дронове

Най-желаните играчки на 2016 ще са дроновете самолети, а има и много нови модели и видове безпилотни самолети и най-вероятно Вие нямате идея какво да купите.

Пазаруването на дронове може да предизвика главоболие. Може би сте си мислили, че намирането на най-добрите дронове за деца и начинаещи, ще бъде лесна задача, но, за съжаление, не е така. Докато намерите баланса на качеството и цената, може да потърсите доста време. Така че без повече приказки, тук може да намерите най-добрите 6 евтини дронове за деца и начинаещи.

1. Syma X5C

syma-x5c-1

Най-продаваният дрон на Amazon в момента е Syma X5C, и има 61% от рецензии с пълни 5 звезди рейтинг. Той е само 31см х 31см х 8см, така че той не е съвсем микро и не е и съвсем безпилотен самолет в пълен размер. Зарежда се напълно за около 1 час и продължава около 8 минути по време на полет. Може да се овладее до 50 м (което го прави един от най-добрите дронове за деца). Той идва с 720p камера, и тя е с MicroSD слот за съхранение. Чудесен е за начинаещи, и идва само за $ 50.

Цена: $ 48.80

2. Sky Viper HD V950 Video Drone

skyviper

Sky Viper дрона надхвърли очакванията за цената спрямо качеството. Той записва 720p с висока разделителна способност и идва с включена 4GB MicroSD карта, която Ви позволява да уловите до 20 минути запис. Също може да снимате на 360 градуса панорамен изглед с натискането на един единствен бутон. Тялото е проектирано, така че може да отнесе сериознен побой, без да се счупи.

Цена: $ 122,95

3. Traxxas 6608 LaTrax Alias Quad-Rotor RTF Heli

дрон

LaTrax Alias 6608 Quad-Rotor готов за полет хеликоптер. Какво означава, дългото заглавие всъщност ? По принцип, това не е необходим монтаж, и има безпилотен самолет с четири ротора. Той разполага с голям капацитет 650mAh LiPo батерия, и я използва за автоматично изравняване система за полет за лесно управление. Той е номер едно в продажба готов за полет самолет на пазара. Нещо повече, той е с малко по-агресивен външен вид.

Цена: $ 99.95

4. UDI U818A UPGRADED VERSION 2.4GHz дрон с камера

udi

UDI RC 818A КВАДРОКОПТЕР с камера е най-известният с камера самолет за деца и начинаещи, и той идва само за $ 85. Тази велика играчка за деца е популярна със своята лекота на използване и издръжливост. Това е КВАДРОКОПТЕР перфектен за обучаващи се.Зарежда се само за 120 минути, а може да остане във въздуха за около 9 минути. Лесно е да се поправи, благодарение на високо модулният си дизайн. Той също така използва 6-ос жироскоп и функция 4 канала за стабилно летене и лесна работа.

Цена: $ 84.95

5. Hubsan X4 H107C

евтини дронове

За само $ 40, можете да вземете на Hubsan X4 H107C в Amazon. Той използва най-новата 6-ос система за управление на полета с регулируем чувствителен жироскоп, така че не се изискват много умения, може бавно да позволи по-голям достъп до по-голям контрол. Можете да направите обръщане с просто докосване на един бутон. Той също идва с .3MP камера за запис на видео, и въпреки, че е не е най-добрата камера на разположение е добре за учене. Камерата не се движи,  но това ще помогне на учащия да получи представа за разполагане на безпилотен самолет.

Цена: $ 40,99

loading...
Сподели с приятели:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *