Samsung Galaxy S7 Edge Преглед

Сподели с приятели:

Samsung Galaxy S7 Edge дата на излизане и цена

Samsung Galaxy S7 Edge излиза в продажба на Март 11. Все пак, можете да направите предварителна заявка преди 5 март и Samsung обещава да достави телефонът до 8 март.
Освен това, ако имате предварителна заявка, Samsung ще ви възнагради с безплатен Samsung Gear VR слушалки и VR игри, които струват около US $ 150. Тази оферта е на разположение на клиентите в САЩ и Европа.
AT & T определя цената на дребно за устройството в САЩ $ 794,99. T-Mobile в САЩ $ 779,99 и включва абонамент за Netflix за една година.
Надяваме се и цената в България да не е по-висока от тази в Щатите.

S7 Edge е с 32 GB и 64 GB версии, като може да добавите до 200 GB с Микро SD карта. .

Samsung Galaxy S7 Edge е с модерен дизайн. Той ще бъде на разположение в няколко цвята, злато, сребро, черно и бяло, въпреки че наличието на тези цветови варианти ще се различава според региона.

Има слухове, че първата SIM картата, поставена в телефона, ще заключи телефона със съответният телеком.

555aa

Samsung Galaxy S7 Edge дизайн и качество на изработката

Най-голямата новина за Galaxy S7 Edge е размерът му. Той е по-голяма от S6 Edge; екрана му е 5,5 инча, в сравнение с 5.1 инча, но все още се чувства изненадващо компакет. Красотата на S6 Edge все още присъства в този нов телефон и полировката му придава метален блясък, подобен на S6 Edge +.

Galaxy S7 edge е изработен от алуминий, покрит с Gorilla Glass 4.

Дизайнът на S7 Edge има новости в три области: по-голям (спрямо S6), има по-малка издатина на обектива на камерата (0.46 mm), и ръбовете в задната част, за да помогне за по добър захват на телефона.

Ръбовете на телефона показват много прилики с предишните Samsung телефони. бутоните за силата на звука са в ляво, докато бутона за захранването е от дясната страна, а металните ръбове изглеждат много елегантни.

В горната част е слотът за микро и нано SIM; паметта на телефона е разширяема до 200 GB чрез микро SD карта. В горната част на телефона има втори микрофон за потискане на шума. От долната страна са говорителят, плюс портът за MicroUSB и мини жак за слушалките.

Предната част на S7 Edge е доминиран от 5.5-инчов AMOLED дисплей, но слушалката, предната камера и сензорът за светлина и движение също се намира там. Хоум бутонът и микрофона са в най-долната част на телефона.

Камерата на гърба на телефона се подава само 0.46 mm, така че почти не се усеща, че е там. Седи редом с LED светкавица и сензор за пулс. Страничните ръбове са леко навътре, което помага за подобряване на сцеплението в ръката.

Samsung Galaxy S7 Edge дисплей

S7 Edge е наследил резолюцията 2560×1440 пиксела на своите по-големи братя. S7 Edge е с впечатляващ 5,5-инчов Super AMOLED  с характерните извити страни, с плътност на пикселите от 510 DPI.
Самият дисплей е яркък, върху които е невъзможно да се разграничат отделните пиксели. Цветовете са като живи, както се очаква с AMOLED панел. Ъгли са много добри, въпреки че те не могат да бъдат сравнени с някои LCD панели.

Samsung Galaxy S7 Edge специални функции

Винаги включен (always ON)

S7 Edge разполага с Always On, функция на екрана (както при Galaxy S7), което означава, че времето, датата и уведомленията са винаги видими. При AMOLED дисплейте, неизползваните пикселите ще останат изключени, така че не се очаква тази функция да има твърде голямо влияние върху живота на батерията.

Водоустойчивост

Galaxy S7 Edge е водоустойчив и прахоустойчив с сертифициране по IP68. Това означава, че може да оцелее 30 минути в до 1,5 м вода. Това е един от детайлите, които се изчезнали от S6, въпреки, че го имаше в S5.

Бързо зареждане

Функция бързо зареждане, което означава, че можете да заредите батерията до 100 процента за 100 минути с подходящ кабел и 150 минути с безжично зарядно устройство.

Game Launcher

Galaxy S7 Edge включва също Game Launcher. Това е мястото, където можете да съхранявате всичките си игри, така да се намали въздействието върху ресурсите на телефона и активирането на “Не ме безпокойте” режим по време на игрите. Всеки път, когато играете, ще се появи странично меню, което Ви позволява да записвате играта или да имаете поглед бърху на социалните мрежи.

Две колониото

В миналото имаше оплаквания, че страничното меню на S6 Edge не е наистина толкова полезно, но с S7 Edge, можете да имате до две колони, благодарение на по-големия дисплей. В допълнение, можете просто да плъзнете икони, така че те се появяват в списъка с приложения.
Някои от най-познатите Edge софтуерни функции, като например “Контакти”, сега предлагат допълнителна функционалност, включително способността да се вижда съдържанието в същата колона. В допълнение, на API ще бъде освободен, която ви позволява да включите приложения и съдържание на трета страна в менюто Edge. Възможностите са доста обещаващи.

В допълнение, има полезни инструменти като компас и дори фенерче (което може да се регулира от самото меню).

Samsung Pay пристига

Сензор за пулс, инфрачервен, NFC и S-Health са някои от функциите, които се появяват в S7 Edge. По време на презентацията се разбра че Samsung Pay ще бъде пуснат през следващите седмици в Испания и Великобритания, но не и в САЩ.

Samsung Galaxy S7 Edge

Производителност на Samsung Galaxy S7 Edge

Европейската версия Galaxy S7 Edge не съдържа Snapdragon 820 процесор, но Exynos 8890, който има четири ядра с максимална скорост от 2.4 GHz и четири с 1.6 GHz. Според Samsung, процесора и GPU са 30 на сто по-мощни от тези в S6, който дава представа за силата, която този телефон може да произведе.

Samsung Galaxy S7 Edge Звук

Говорителят на S7 Edge е като този, използван в Galaxy S7, Note 5 и S6 Edge +.

Samsung Galaxy S7 Edge камера

12MP с F / 1.7 апертура и двойна пиксел технология. Двата нови S7 смартфона са първите, които включват тази технология. Предната камера е с 5 MP сензор и F / 1.7 бленда.
Двойна пиксел технология означава, че за всеки пиксел, има два светлочувствителни фотодиоди които работят заедно. Това води до 24 милиона фотодиоди работещи едновременно. Скоростта на фокуса е четири пъти по-бързо в условия на ниска осветеност, отколкото на S6.

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy S7 Edge батерия

Батерията на Galaxy S7 Edge има приличен капацитет от 3600 мАч, което е 600мAч по-голяма от S6 + , въпреки че S7 Edge е по-малък телефон. Как Samsung прави това? Производителят използва нови самостоятелно направени, ковки батерии, които им позволяват да се възползват от пропуски в телефона.

Новият Android 6.0 е помогнал за оптимизацията на живота на батерията в новия S7 Edge.

Пълните спецификации на телефона може да видите ТУК

 

loading...
Сподели с приятели:

You may also like...