5 приложения излезли през Февруари 2016

Сподели с приятели:

Приложения за Февруари 2016
Pyro

Serato-Pyro-Main-Image-1204x642
Pyro смесва музиката ви и предлага нови песни от това, което е вече слушате като жанр. Ако трябва да изберете любимо приложение от този списък, това е то.

Какво прави?

Pyro работи като личен DJ, безпроблемно преминаване от една песен към друга и изрязване на окончанията на песните което много малко приложения правят. Опашка от музика от Apple Music или Spotify (задължително Premium акаунт) и Пиро ще смеси песните, така че да звучат страхотно.

Приложението също така намира, подобни песни и ги добавя автоматично, така че плейлистите никога не свършват и ще чуете песни, които не знаете.

Защо трябва да ми пука?

Pyro няма много работа на смесване на песните, така че музиката върви добре. Тъй като тя съответства на темпото на една песен към друга, това е особено полезно когато искате да запазите темпото.

За съжаление това приложение е само за ползващите iOS.

appstore

Kommute

screen322x572

Ако пътуват с метрото или се случи така че да нямате мрежа и интернет, разглеждането на любимите ви сайтове е невъзможно. Kommute се опитва да поправи това и да ви даде предимство в тези ситуации.

Какво прави?

Kommute сваляния статии, слайдшоута и друго съдържание от сайтове за онлайн четене. Приложението има категории, като например свят, технологии и спорт, за да намерите популярните сайтове и да можете да сваляте, или можете ръчно да добавите свой собствен.
С безплатен акаунт, можете да изтеглите само един обект в даден момент. За $ 2,99, £ 2.29 или AU $ 4,49 ви позволява да изтеглите неограничен брой сайтове.

Защо трябва да ми пука?

Независимо дали пътувате в метрото всеки ден или просто искате нещо за четене на следващия си полет на няма такива приложения ? Kommute може да помогне, когато не разполагате с интернет.

За съжаление това приложение е само за ползващите iOS.

appstore


Microsoft Translator

приложения

Microsoft Translator е безплатно приложение на Microsoft, което прави офлайн преводи на Android и iOS уствойства.

Какво ново?

Този месец, Microsoft пусна ъпдейт на своето приложение, което предлага преводи на 50 езика. Приложението използва текст или реч за превод на думи и фрази.

Приложението за Android има и офлайн преводи. Просто изтеглете езиков пакет (на разположение са китайски, френски, немски, испански, италиански, виетнамски, руски, полски и португалски) преди следващото си пътуване, и вие може да превеждате без да се свързвате с интернет.

Microsoft Translator за iOS вече има оптично разпознаване на символи, така че да можете да посочите с камерата знак или документ и да го преведе, като на снимка.

 appstoregoogle play


My Blend

приложения

Бюлетините не винаги изглеждат страхотно в пощенската ви кутия, особено когато ги разглеждате от телефона си. Това ново приложение може да ви помогне повече от колкото всички други подобни приложения.

Какво прави?

My Blend събира всичките имейл “бюлетини” и “рекламни имейли” в оформление като списание, което е толкова приятно за гледане, че може в действителност да ги прочетете, което най-вероятно правите много рядко.

Можете да изберете кои имейли да бъдат добавени към My Blend и приложението ще изгради вашето списание. Можете също така да разглеждате популярни бюлетини за увеличаване на списанието си.

Защо трябва да ми пука?

Ако сте като мен, в пощенската си кутия получавам безброй бюлетини, които рядко отварям, My Blend може да ви даде по-добро място да четете бюлетините си и да ги ползвате. Плюс това е чудесен начин да се следят всички бюлетини които получавате, дори лесно да се отпишете от тях.

За съжаление това приложение е само за ползващите iOS.

appstore


Peach

Screen_Shot_2016-01-08_at_3.27.07_PM.0.0

Peach е социалната мрежа и най-накрая има версия за Android като повечето приложения. Приложението е малко като смесица между Facebook и Tumblr, което ви позволява да споделяте статуси, GIF файлове, снимки и още, което изглежда малко като личен блог. Можете да следите приятели и да видим какво са поствали те.

Какво ново?

След като дебютира за iOS през Януари, приложението вече е официално излязло и за Android.

appstoregoogle play
loading...
Сподели с приятели:

You may also like...