Забраненият плод: 8 страхотни Android приложения, които няма да намерите в GooglePlay

Сподели с приятели:

forbidden-fruit-john-mueller

Google може да има умопомрачителните над 1 милион приложения в своя Play Store, но има приложения които няма да намерите там. Google има някои изисквания за Android приложенията и просто премахва приложения, ако те нарушават тези изсвирквания и условия. Например, вие няма да намерите приложения, чрез които можете да изтеглите видеоклипове или музика от YouTube. Вие също няма да намерите рекламни блокери за Android. Това са само два вида приложения забранени за Google Play Store.
Тази статия, обаче, няма за цел да разсъждава върху това дали това е правилно или погрешно. Ние просто посочваме фактите, и се опитваме да покажем това, което е от другата страна на Play Store.

Дали тези факти слагат Android в неизгодно положение? Не точно. Има едно ключово предимство за операционната система на Google – че има свободен и отворен код, и Google Play не е единственият източник на приложения. Вие всички сте чували за Amazon Appstore за Android, но това не е единственото.

Ако знаете това, което търсите, можете да намерите някои големи приложения за Android които няма да намерите в Google Play Store. Ние ще обобщим най-добрите според нас забранени Android приложения в Google Play Store.

MIUI Music

Цена: Безплатно
Категория: Музикален плейър / стример
Изтеглете APK в MIUI.com

MIUI Music е приложението за музика в Xiaomi телефоните и докато самите устройства не са толкова популярни извън Азия, самото приложение е странно същество, което ви позволява да сваляте музика от телефона си безплатно. Използването на MIUI Music е като използването на Spotify Premium, без да се налага да плащате нищо.

xiaomi-miui-6-2

Amazon Appstore

Цена: Безплатно
Категория: магазин
Изтегляне от Amazon

Amazon App Store е най-големият конкурент на Google Play Store. Всъщност стартира в Китай на най-големият пазар в света за телефони, по-рано от Google Play! Със своето ежедневно безплатно приложение – промо, което много се харесва на Amazon Appstore потребителите, така и на разработчиците.

original


TubeMate

Цена: Безплатно
Категория: изтегляне на YouTube клипове и музика
Изтегляне от TubeMate.net

Имало едно време, TubeMate. И това приложение било достъпно на тогавашния Android Market (сега Google Play), но Google има нова политика и спира заявлението за способността да сваля видео файлове директно от YouTube. Това не означава, че TubeMate е умрял. все пак. Вие все още може лесно да изтеглите приложението да го опитате и да се насладите на забранения плод за сваляне на YouTube клипове.

tubemate


Grooveshark

Цена: Безплатно
Категория: Музика
Изтегляне от Grooveshark

Grooveshark е едно от най-популярните стрийминг музикални приложения, но по някаква причина не е в Google Play Store. Вие все още може спокойно да го изтеглите от Grooveshark  и да се насладите на всички ваши стрийминг музикални желания от всички краища на света, а не само в Щатите, като много други подобни приложения.

Google Play Store


 

TV Portal

Цена: Безплатно
Категория: Видео
Изтегляне от TVPortal

TV Portal е Hulu за всички региони, където не се поддържа Hulu. И е безплатно. Можете да гледате хиляди филми и телевизионни сериали, но недостатък е, че качеството не е с висока разделителна способност. Все пак, това лесно ще ви превърне в пристрастени към филмите и това приложение ще ви стане любимо.

Google Play Store
loading...
Сподели с приятели:

You may also like...