Топ 5 на най-добрите приложения за запис на разговори на Android смартфони

Сподели с приятели:

Можем да обсъждаме много теми по време на телефонните разговори, но ако не се отбелязва или записва всичко трудно се запомня, за решаването на този проблем можем да записваме телефонните си разговорите. Те ще бъдат записани в смартфона като аудио файл и можете да ги пуснете по всяко време. Функцията за запис на разговор е налична в някои от най-новите смартфони. За устройства, без тази опция, има много приложения,които можете да намерите в Google Play Store. Днес ние ще ви представим най-добрите приложения за запис на разговори според  нас.

А ако искате да блокирате някой номер прочетете ТУК


call-recorder-iphone

1.Call Recorder ACR за запис на разговори

“Call Recorder ACR” е едно от най-изтегляните приложения от този тип в Google Play Store, има много функции и също е съвместим с почти всички устройства. Приложението ви позволява да записвате разговора ръчно или автоматично зависи от вас. Автоматично изтрива старите записи, можете да зададете да не се изтриват записите от дадени номера, за да се избегнете тяхното автоматично изтриване. Можете да изключи определени номера от запис и също така има защита с парола за запаметените записи. Приложението има няколко формата за записване на разговорите, като 3GP, AMR, MP4, WAV и др PRO версията, която струва около $ 3 идва с Dropbox и Google Drive интеграция.

ACR

google play
 

2. Automatic Call Recorder

Automatic Call Recorder осигурява Dropbox и Google Drive интеграция безплатно, но ограничава записите до само 200. За запис на разговорите след 200 записани разговора, трябва да преминете към PRO версията, която струва около $ 6,99. Можете да промените пътя до запазването на записите към вътрешна памет на SD карта. Дори можете да включите или изключите записите чрез Bluetooth слушалки. Приложението може да пренебрегне избрани контакти от записи.

Automatic-Call-Recorder-Pro-v4.15-Apk

google play


3.Call Recorder

Call Recorder има прост потребителски интерфейс, и можете да сортирате записите си по име, дата или час. Записва разговорите ви автоматично, след като приложението е инсталирано. Подобно на други приложения за запис, това също има функции като игнориращ списък и защита с парола. Можете да увеличите или намалите силата на звука на повикването, за да бъдат записани, записи с по-висок обем на яснота на гласа.

unnamed (1)

google play


4.All Call Recorder

Безплатната версия на All Call Recorder не разполага с никаква допълнителна функционалност, освен записване на разговори. Можете да зададете определено време за автоматично изтриване на записите, за да освободите памет. Натиснете и задръжте върху записа за да изтриете, заключите или да споделите чрез Bluetooth. Платената версия на “All Call Recorder Deluxe”, която е на цена $ 9,95 идва с няколко добавени функционалности но не са нищо повече за тази цена.

запис на разговори

google play


5.Galaxy Call Recorder

С новата актуализация за Galaxy Call Recorder, приложението работи много добре, чрез записване на двупосочни разговори за всички смартфони, заедно с Samsung устройства. Може да раздели записа в няколко файла, след като свърши фиксираната продължителност. Можете да маркирате записите като важни и да пишете бележки. Дори можете да изберете от различните видове източници за запис, чрез Bluetooth или слушалки. Запазва записаните файлове в SD картата и идва с интегриран Dropbox за запис на разговори.

unnamed (3)

google play


loading...
Сподели с приятели:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *