ТОП 5 приложения за които най-вероятни никога не сте чували

Сподели с приятели:

FOREST

screen-forest

Идеята зад приложението Forest е да използвате вашия смартфон по-малко. Задавате таймер и ако оставите телефона си и не го използвате, малка карикатура на дърво расте на екрана ви. Ако пък използвате Facebook или играете Candy Crush в крайна сметка се озовавате с една мъртъва пръчка на екрана си.

Вашите ежедневни постижения могат да се сравняват, и всяко успешно отгледано дърво ви носи монети. Те могат да бъдат похарчени за нови дървесни видове които да отглеждате. Ако имате много натрупали монети (което отнема седмици на посвещение), може да ги използвате, за да ги дарите за засаждане на дървета по целият свят.

Официален сайт на приложението http://www.forestapp.cc/

google play appstore


 

HOUZZ INTERIOR DESIGN IDEAS

houzz

Това е приложение за вдъхновение. Houzz е чисто, логично построено, умно и красиво приложение, което го прави идеалено за разсейване докато си стойте на дивана, съзерцавайки и съпоставяйки полилея във вашия апартамент. Независимо дали търсите да обнови нещо или да пребоядисате, Houzz има всичко необходимо, за да подобри вашия дом. Вдъхновете се с над осем милиона снимки с висока резолюция на вътрешно и външно боядисване, можете да разглеждате стил на стая и място, запазване и споделяне на проектите. Свържете се с над 1 милион специалисти за подобрения в дома.

google play appstore


 

RUNKEEPER – GPS TRACK RUN WALK

Runkeeper

Проследете вашeто темпо, измерване на разстояние, диаграма, загуба на тегло, тренировъчни цели и още с приложението което се ползва с доверието на 45 милиона потребители! Runkeeper е най-простият начин да подобри фитнес тренировките си.
Проследяване на вървенето, разходки, колоездене, учебни тренировки и всички други фитнес дейности с използване на GPS във вашия телефон.

Може да си зададете фитнес цели и да следите напредъка си.

• Общо разстояние или определяне на личен рекорд
• Графика с напредъка, получавате известие при всеки етап
и още много други.

google play appstore

 

LOKLOK

loklok1

Eдна интересна идея: може да редактирате заключеният си екран и да го споделите с приятелите си. Объркани ли сте? По принцип, да сложите снимка на заключеният си екран е лесно, но след това да драскате върху нея е друго нещо. Каквото и да нарисувте или напишете след това ще се появи отгоре на lockscreen-а на всички, които са във вашата LokLok група.

Приложението е предназначена да се използва за бързо споделяне на бележки и снимки между хората, без дори да се налага да отключите телефона си. Но, разбира се, ние го използваме за да споделяме нецензурни рисунки един с друг.

В момента е в бета версия, така че се очаква след няколко ъпдейта, приложението да върви много гладко защото за момента има някои бъгове. Още един минус е че за момента приложението е само за Андроид потребители.

google play


 

PIXLR EXPRESS

6ee7a0ebb77af3acb4a4857134bee2f0

Има много безплатни редактори за снимки, но Pixlr Express е далеч повече от това. Първо, е напълно без реклами, така че каквото и да редактирате никога ама никога няма внезапно екранът ви да е наполовина покрит с банер за игра или каквото и да било. На второ място, има абсурдно огромен набор от инструменти, като ви дава възможност да направите нещо от едва доловимо добавяне на някой от инструментите. Можете да споделите вашите завършени шедьоври в социалните мрежи, да ги запишете във вашето устройство, или да ги комбинирате в колажи.

google play appstore
loading...
Сподели с приятели:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *