Най-добрите нови Android и iPhone приложения (1 март – 07 март)

Сподели с приятели:

apple-logo-png-transparent

iOS

1.Evertoon

Евертън ви позволява да създавате собствени 3D аватари и да шамаросате всяко лице от собствените си снимки. След това, можете да създадете кратки клипове с фигурките, да добавите собствения си глас към действието, и да споделите във Facebook, или просто запишете видеото в телефона си.

Evertoon

2.Medly

Medley е приложение за музиканти, което дава възможност за бързо създаване на песен. Страхотен инструмент, за идеи, прави редактирането и съставянето на MIDI файлове лесно на малък дисплей. Разбира се, че няма да направите шедьоври на това приложение, но е страхотно за бързи и лесни идеи.
 

medly_-600x300

3. Playlist a Day

Както подсказва името на приложението, то ще се свърже с вашия Spotify акаунт и ще направи един единствен музикален плейлист на ден. Вие не знаете какво е в списъка, и не можете да определите всички предпоставки за неговото подреждане. За щастие, все още можете да отидете на следващата песен. Много полезно приложение ако искате да разнообразите това което слушате ежедневно.

iphone6

4. Mimi Music

Mimi Music се свързва с друго приложение Mimi Hearing Test за да промени начина на слушане на музика, уж за добро. За да може да работи по най-добрия начин, потребителят е длъжен да направи един бърз тест. След това, приложението “знае” слуховия ви профил – например кои честоти сте загубили през годините, и Mimi Music ще се опита да компенсира това чрез добавяне на канали към песните от вашата аудиотека. Заслужава си да опитате, ако не само да направите теста и да видим дали са здрави ушите ви. За съжаление, приложението не работи с Apple Music.

Schermata-2016-03-08-alle-18.44.23-630x540

 

 

Android1

Android

1.MSQRD

Една от любимите ни селфи камера приложения най-накрая пристигна за Android. MSQRD е това, което наричаме “жив грим”, което използва някои впечатляващи алгоритми, за да открие лицето ви и слага нещо върху него. Можете да се превърнете в маймуна, страшен череп, знаменитост, и още много други неща. За съжаление, версията за Android все още е в бета версия. В действителност, изборът е малко ограничен в момента, но се надяваме скоро да има всички фунции както е за iOS

MSQRD-2-w782

2.Loop – Habit Tracker

Loop следи вашите навици, може да бъде доста просто приложение за използване, но слиза и доста на дълбоко, ако трябва. Разполага с алгоритми, които ще изчислят силата на навиците ви, въз основа на това колко често повтаряте задачи. Той поддържа гъвкави графици и напомняния, а също така предлага подробни графики, за да ви помогне да следвате напредъка си.

Loop---Habit-Tracker

3.WP10 Launcher 1.0

Както подсказва името, това приложение е Windows стартер. Плочките не са на живо, обаче, и те идват само в 2 размера (вместо 3, като в действителния Windows 10 операционна система). Въпреки това, стартера е много лек и красив, така че някои от вас може да се интересуват от това. Препоръчваме го с две ръце.
Android и iPhone приложения

4. Universal Copy

Някои приложения просто не ви позволяват да копирате текст от тях. Universal Copy ще поправи това. Доста лесно се работи с приложението – когато инсталирате приложението, то ще постави “On” ключ. Всеки път, когато искате да копирате нещо, но не може да го направите по обикновенният начин, плъзгате падащото меню на уведомленияте и включвате “Copy Mode”. В този режим, вие сте свободни да копитаре текст, който е на екрана.

Android и iPhone приложения
loading...
Сподели с приятели:

You may also like...