Pokemon Go какво е ? и как се играе ?

Сподели с приятели:

Pokemon Go излезе преди около седмица, хора които четат това, ще разберат как да инсталират играта и да започнет да ловят покемони веднага. Още от първото пускане на Pokemon Go ще харесате играта.

Основите

Pokemon GO е игра, която играете на вашия смартфон – Android или iPhone. Вие се регистрирате и избирате псевдоним за себе си. Покемоните са анимационни същества, които живеят в тази игра на мястото на животни в тази вселена.

Вашата задача е да уловите Pokemon и да ги използвате, за да се бият с други хора като вас, които използват тези създания като войни слуги. Това звучи по-лошо, отколкото е. В началото няма изобщо насилие, и по-голямата част на играта има повече общо с намирането на Pokemon – и, отколкото да се борите срещу опонентите си.

Pokemon Go
Какво е Pokemon GO ?

Тази игра използва двигател, разработен от Niantic, група, която някога е била към Google, но сега е независима, и си сътрудничи с Google, GAME FREAK, Creatures Inc., Nintendo, и още. Играта използва Google Maps, за да съставят карта на света и мястото на което сте вие, и игрови елементи на реална карта на света в телефона ви.

Pokemon GO е световна игра, активна навсякъде по нашата планета. Можете да хванете Pokemon навсякъде, където има човешка популация.

Играта използва много видове които може да вземете когато се приближите достатъчно до тях физически. Тази игра изисква от вас да действително да бъде в рамките на около 100 метра от Pokemon, PokeStops, или Pokemon фитнес за да взаимодействате с тях.

Pokemon go

Вие ще намерите всяко едно от тези места и чудовища, поставени автоматично в зависимост от географското местоположение. Воден тип Pokemon може да се намери в близост до реки и езера, например, докато PokeStops са пуснати на забележителности.

Pokemon фитнеси са поставени на обществени паркове, църкви и други религиозни места.

Какво е страхотното в Pokemon GO ?

Тази игра мотивира да се ходи по-далеч и по-често, отколкото която и да е от другите игри. Мотивиращо е като намирате Pokemon в дивата природа, особено ако аз все още не сте хванали специални Pokemon – и. Намирането на тези същества в реалния свят с приложение на Вашият смартфон, не само ви позволява да ги хванете ами да го постигнете чрез ходене – това е мотивацията на една видео игра, за да получите упражнения в реалния свят докато се забавлявате.

pokemon go

Кой трябва да играе ?

Всеки трябва да играе. Аз и ти, родителите, и братовчедите ти  също. Тази игра не е трудна, не изисква много, много малко инвестиция на време, и не струва нито стотинка. Който искат да получи повече от играта, можете да инвестира повече време, и все повече и повече, докато не е 100% обсебен.

И това е само началото. Има само 143 Pokemon точно тук, в началото на процеса на полето – не дори на пълен 150 от оригиналната игра – или 151 ако броим Mew.

Pokemon GO има много място за растеж.
google play appstore

 

 

loading...
Сподели с приятели:

You may also like...

1 response

  1. 10.08.2016

    […] Може би вече всички знаят какво е Покемон Го и как се играя ако незнаете прочетете нашата статия ТУК […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *