5 приложения които всеки трябва да има в телефона си

Сподели с приятели:

Пазарът е наводнен с повече от 2 милиона приложения, и нови и нови дебютират през цялото време. Всички сме запознати с популярните като Facebook и Google Maps, както и има изобилие от безсмислени приложения. Какво ще кажете за малко известни приложения, които имат стойност, все пак? Има някои изненадващи опции, и ние сме подбрали 5 от най-забележителните от тях за вашето удобство.

1. Horizon

Не е ли досадно, когато хората публикуват видеоклипове, които са били записани, докато техните смартфони са били държани вертикално? Това отрязва изображението и прави картината да изглежда много по-малка Ако постоянно забравяйте да държите вашия смартфон вертикално, докато записвате видео, това е приложението за вас. Независимо от това как държите телефона си, той записва видео в пейзажен – или хоризонтален – формат.

horizon-app

appstore google play


2. Sleep Cycle Power Nap

Дрямка. Изследванията показват, че една бърза дрямка – или така наречената Power Nap – е много по-освежаваща от дълъг сън по средата на деня. Това приложение ви помага да се избегнете успиването като пуска лека аларма, като следи подходящата дължина на време за вашата дрямка. Също така включва режим на възстановяване и режим единичен цикъл на сън, позволява ви да минете през един пълен цикъл на съня, така че да не се събудите в неподходящо време.

screen322x572

appstore google play


3. Nu Skin TR90

Ако искате да управлявате вашето тегло по-добре това е приложението за вас. То не само ви помага да следите талията си, но и ви позволява да следите приема на храна и да запишете вашите упражнения и дейности. С един замах, можете да следите най-важните си задачи, свързани със здравето, за да останете здрави.

2-tr90

 

appstore google play


4. Sleep Talk Recorder – приложения за вас

Някога някой да ви е казвал, че говорите в съня си? Не сте убеден? Използвайте това приложение. То се задейства само, когато чуе звук, така че не е нужно да върви цяла нощ и да прави дълъг запис. Останете изненадани от нещата, които казвате, докато спите. Това е най-доброто от този вид приложения .

sleep-talk-recorder

appstore google play


5. RadarScope

Ако искате да видите това, което наистина се случва с времето, това приложение ще ви осигури най-добрите и най-съвременниte радарни гледните точки около вас. Ако сте ентусиаст за времето, това приложение е за вас.

приложения

appstore google play

 

loading...
Сподели с приятели:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *