PDF to Word – Ново уникално приложение

Сподели с приятели:

Преди повече от двадесет години, Adobe разработва един вид файлов формат, с огромен потенциал за сигурен трансфер и съхранение на файлове. Това, разбира се е Portable Document Format, или по-известен като PDF. В течение на тези години форматът PDF се превръща в един от най-използваните за прехвърляне на файлове през Интернет, но и офлайн.

Няколко години преди да се появи този универсален формат, Microsoft разработва MS Word и Excel, които са били по това време най-технологично напредналите програми за редактиране на документи и таблици, и все още са сред най-широко използваните формати за работа и академични цели.

Въпреки това, Excel и Word се провали в това в което PDF е най-добър – способността да се отваря и гледа на всички операционни системи и компютърни платформи с непроменено форматиране. Така че, изглежда, че силните страни на .doc и .xls файлове (лесното променяне) са слабости в PDF, а силните страни на PDF (универсална форматиране и без възможност за редактиране на файла) което в двете Microsoft програми липсва. Бизнес професионалисти често ги използват взаимозаменяемо, в зависимост от това, което те възнамеряват да правят с файла.
Например, понякога ще трябва да представите договор или идея за евентуален партньор, и вие може да се окажете в беда, ако файла, който показвате, не може да се редактира. Защо? Грешки се случват, и ако те не са коригирани навреме, това може да доведе до катастрофа.

Ето защо винаги е полезно да имате приложение, което може да ви помогне и на което можете да разчитате 24часа/7дена в седмицата, за да направите всички ваши реализации на файловете които ви трябват. PDF to Word, e мобилното приложение то преобразува всички тези формати споменати по-горе за хора, които се нуждаят от тези видове интервенции на място и веднага.

PDF to Word

PDF-to-Word

PDF to Word е достъпно както в AppStore така и в Google Play Store, така че потребителите, както от Android така и от  IOS може да го използват. В най-новата 3.2 версия ще имате възможност да видите за себе си силата на своята OCR (Optical Character Recognition) на двигателя и качеството на крайния резултат. С PDF to Word можете да конвертирате и локални и сканирани документи, и се запазва същността на файла напълно разбираема и може да се редактира.

sdf

Ето и някои други функции, предлагани в PDF to Word 3.2:

● Неограничен брой документи за направа през приложението, както и неограничен размер на файла
● Интегрирани услуги, които внасят документи от Gmail, Google Drive, Dropbox, OneDrive …
● Форматиране и оформление след преобразуването, включително таблици, снимки и таблици
● Конвертираните файлове са оптимизирани (.docx) за по-нататъшно редактиране в приложението по ваш избор
● File – всеки файл се изтрива от нашите сървъри, след 24ч

Тук не става въпрос дали трябва да се доверите на PDF to Word, но когато се сблъскате с крайни срокове, и нямате достъп до компютър това приложение наистина ще ви помогне. Но какво се случва, когато трябва да конвертирате PDF към Excel ?

 

appstore     google play

PDF to Excel

icon=150x

Ако говорим за Задължителни приложения за всеки бизнесмен, който работи сериозно, то това е едно от тези приложения. PDF към Excel е едно водещите приложения за конвертиране на PDF файлове към .xlsx,иначе познат като Excel файлове с електронни таблици. Бихме могли да говорим с часове за функциите, предлагани, но всичко, което трябва да се знае, е, че сървърите и OCR технологията лицензирани от това приложение са сред най-добрите в света.
PDF към Excel предлага всичко от същите функции като PDF към Word, с изключение на крайния резултат. Ето един поглед отвътре върху новия и обновенпотребителски интерфейс:

sadasdasd

fffff

 
appstore     google play

loading...
Сподели с приятели:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *