5 от Най-добрите безплатни игри от началото на 2016 + Видео

Сподели с приятели:

Ако имате малко време да убиете с любимият си Android телефон тук ще намерите няколко игри с които може да с епозабавлявате. Ще хвърлим поглед към някои от най-вълнуващите и завладяващите безплатни игри, които можете да изтеглите от Google Play Store.

Ancestor

Ancestor е бърза игра смесва странични превъртания и бягане. Ще имате нужда от бързи рефлекси и бързо мислене.

Вие играете като невидим герой, който трябва да премине през опасни земи, пълни с капани и врагове, с помощта на мистериозно кълбо, което изстрелва нещо като ллазер. Изчистване на пътя напред чрез решаване бързи пъзели и стрелба по враговете – включително битки с босове – като играта се адаптира към вашите умения и на трудност, където и да отидете. Това е безплатна игра при закупуване на про версията е  достъпно персонализиране на вашия характер и лазерното кълбо, но можете да отключите всички елементи, като събирате валутата в приложението по време на игра.

google play

Pokémon Go

Може би вече всички знаят какво е Покемон Го и как се играя ако незнаете прочетете нашата статия ТУК

google play


Asphalt 8

Asphalt 8: Airborne е една от най-добрите състезателни игри за мобилни устройства за момента. Пропуска всички претенции за реализъм и осигурява, високооктанов опит със всички елементи. Играчите могат да използват кариерен мод, може да отключят нови коли, да обновите тези, които имате, или може да вземате конкурс онлайн в мултиплейър.

Невероятно полираните графики и изключителен саундтрак правят Asphalt 8 много красив и с голямо количество адреналин, което няма да забравите скоро.

google play


Smash Hit

Smash Hit е минималистична игра, където играчите с докосване на екрана, хвърлят мраморни топчета и счупват стъклени препятствия. Ако се удрят в нещо, губят мраморни топчета. Загубите ли всичките си мраморни топчета играта свършва. Всеки раздел е пълен с електрически прозорци и свежи партиди от мраморни топчета които да вземете. Можете да изтрелвате на разстояние две, три или пет топчета наведнъж.

google play


Alto’s Adventure

Ако все още не сте проверили Adventure Alto, какво чакате?

Това е една красива игра с прости контроли и безкрайно преиграване. Можете да играе като Alto, които трябва да кара сноуборд в долната страна на планината. Можете да правите епични каскади, за да завършите предизвикателства и да отидете ниво нагоре. Ако пък ви е писнало от предизвикателствата, просто пуснете Zen режим и се насладете на безкрайна релаксация с плъзгане надолу по планинския склон.

Това определено е една от най-добрите игри, пуснати за Android през 2016 г., и най-вече –  безплатна е!

google play


 
loading...
Сподели с приятели:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *