Prisma – превърнете снимките си в изкуство

Сподели с приятели:

Навярно много от вас изпитват любов към изкуството, но никога не можете да намерите време, за да направите нещо по въпроса? Или искате, но не сте добър художник? Искате ли да трансформирате вашите снимки в невероятна картина? Тогава е време да проверите приложението Prisma.

0dee5665e17d1c27f1498b4fd5a6579c

Какво е Prisma?

Prisma е приложение, което ви позволява да промените снимките си в модерна или традиционна картина. Приложението съдържа над 15 художествени филтри, които са на ваше разположение, за да обновите вашите снимки в произведението на мечтите си.

Трябва ли да използвам Prisma?

Това приложение е предназначено за тези, които обичат изкуството и фото ефектите. Ще прави всяка една от вашите снимки в невероятно изкуство с едно кликване върху филтъра. Ако не сте наистина любител на изкуството, но обичате фотографията и специални ефекти след това приложение няма как да не бъде чудесен избор за вас.

Какво прави точно?

Когато за първи път отворите Prisma, ви се предоставя възможност да направите или да качите снимка от галерията си. След като сте избрали перфектната снимка, можете да решите да изрежете вашата снимка или да я оставите както си е. Следващата стъпка е да изберете филтър. Има над 15+ арт филтри, които можете да използвате.

Prisma

02_1

След като сте избрали филтъра, който искате, приложението ще го зареди върху вашата снимка.

След това, вашата снимка е напълно трансформирана в собствен шедьовър! Можете да споделите тази снимка във всяка социална платформа или можете да я запишете в галерията си. Снимката изглежда като от комикс или от галерия!
Какви са плюсовете?

Това приложение е изключително лесено за използване и лесено за навигация. Простият интерфейс ви позволява напълно да промените вашата снимка за около една минута. Бързо, лесно и творчески. 

Колко струва на приложението?

Приложението е напълно безплатно.

От къде да изтеглим приложението?

appstore  google play

ТУК може да посетите и официалният WEBSITE на приложението.

Качете ваша снимка направена с Prisma ако имате такава в комнтарите.
loading...
Сподели с приятели:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *