daFridge – Приложението, което превръща скучното пазаруване в забавление

Сподели с приятели:

На всеки се е случвало да се прибере с пълни торби от поредното пазаруване и да установи, че отново е пропуснал нещо, а е купил друго, което вече залежава в хладилника. Е, вече има решение на подобни ситуации.
daFridge е едно ново приложение, разработено от българска фирма, което ще елиминира досадата от ежедневното пазаруване и ще ви помогне да не пропуснете нищо от това, което сте планирали във вашия списък с покупки.

unnamed

Какво е daFridge?

daFridge е безплатно мобилно приложение, с чиято помощ създаваш и организираш своя списък за пазаруване. Приложението идва с богата гама от предварително въведени стоки и продукти, които бързо можеш да включиш в собствена листа с покупки. Всеки потребител може да добавя нови допълнителни продукти, както и да въвежда съответния срок на годност. Може да споделиш “хладилника” си с твой близък или приятел. Така пазаруването става много по-бързо и лесно, а необходимите продукти се озовават на правилното място – в кухнята ти.

Защо да ползвам daFridge?

Защото е лесно за използване. С няколко плъзгания по екрана създаваш списък с покупки. Възможността за споделянето му превръща пазаруването от скучно в забавно занимание, а и отговорността за празния хладилник вече не е само твоя.

daFridge435235

 

 

daFridge пести време и пари. Използването на мобилното приложение ще намали лутането и чуденето в магазина. Ще знаеш точно какви хранителни продукти има в хладилника ви и кога изтича срокът им на годност.

За какви устройства е предназначен daFridge?

daFridge  е напълно безплатно приложение за устройства, работещи по iOS – iPhone и iPad. То може да бъде изтеглено от App Store

Посетете официалния сайт на приложението, както и Facebook страницата, за да научите повече за допълнителните функции и възможности на daFridge.

 
 

loading...
Сподели с приятели:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *