Смартфоните през 2017 – Най-добрите, които очакваме: iPhone 8, Galaxy S8, Nokia P1

Сподели с приятели:

2016 беше интересна година за феновете на смартфоните, Смартфоните през 2017 изглежда ще бъдат още по-добри и обещаващи.

Nokia потвърди, че ще се направи дългоочакваното си завръщане към пазара. Говори се, че Microsoft най-накрая ще имат дебют с така нареченият Surface Phone. Също така и  Samsung Note явно са си взели бешежка и изглежда са готови да върнат на пазара Note серията.

Събрахме най-добрите смартфони които можете да очаквате  през 2017.

Надяваме се статията да Ви е полезна и да Ви накара да очаквате с нетърпение новите “Големи” в смартфон индустрията.
maxresdefault

iPhone 8

Тази година iPhone линията на Apple има 10-годишнината, има огромна спекулация, че фирмата има нещо голямо да ни покаже и се надяваме слуховете да излязат верни и да видим нещо наистина ново и различно от това което се предлага на пазара за момента.
Ако трябва да се вярва на слуховете, Apple ще прескочат  iPhone 7s в полза на iPhone 8. Анализатори твърдят, че това ще бъде най-радикалното решения ако има нов дизайн за iPhone8. Друг слух твърди, че целият телефон ще е от стъкло и с OLED екран. Също така се говори, че iPhone 8 ще бъде първият Iphone, които ще се зарежда безжично, а сензорът за пръстови отпечатъци ще бъде вграден в дисплея му.

iphoneconceptimage


Samsung Galaxy S8

Samsung потвърдиха, че той идва през 2017, и за това е включен в Смартфоните през 2017 които очакваме с нетърпение, а вече доста онлайн източници вече направиха изявления какво може да очакваме от Galaxy S8.

Вървейки по стъпките на iPhone на Apple, Galaxy S8 ще бъде първият смартфон, излязъл със собствен изкуствен интелект на Samsung (AI). Това няма да бъде единствената неговата прилика с iPhone, но както се говори, Galaxy S8 също така ще зареже жака за слушалки, в полза на аудио през USB-C.

Други спекулации са, че ще има 2K-резолюция на AMOLED Edge дисплей, и сертифициране по IP68, както така и пръстови отпечатъци и скенер на ретината, Qualcomm Snapdragon 835 мощност и двойна задна камера.

samsung-galaxy-s8


Nokia P1

Nokia потвърди, че през 2017 ще е годината, в която ще се завърнат на пазара за смартфони, но този път с Android операционна система.

Nokia P1 ше бъде първото устройство от висок клас с Android на фирмата. Според слуховете ще има IP68 сертифициране и ще се предлага в два размера, 5.2in и 5.5in с QHD 2560×1440 AMOLED дисплеи. С Android 7.0 на борда на Nokia Р1 и също така се говори, че  ще има и поддръжка на платформата Daydream VR Google.

pone

Huawei P10

През 2016 година Huawei P9 надмина продажби от девет милиона телефона, и не е изненада, че Huawei вече планира следващият модел, след такъв успех на пазара.

Докато ние все още не знаем много за Huawei P10, спекулациите предполагат, че той ще бъде първият, който ще се отличава с ултразвуков скенер за пръстови отпечатъци, който ще бъде по-бърз и по-точен от сегашните капацитивни сензори. Предполага се че характеристиките са, дисплей 5.5in QHD с извит вариант в Samsung стил, Leica лещи за задната камера, собствен Kirin 960 чип на Huawei и 4GB или 6GB RAM.

201606210519404815


OnePlus 4 или OnePlus 5

OnePlus 4 – се предполага, че ще бъде пропуснат като номер и ще излезе направо OnePlus 5, което се дължи на факта, че числото четири се счита за нещастно в Азия .

Детайлите са малко, но слухове твърдят, че следващото поколение OnePlus ще разполага с корпус от висок клас метал, Snapdragon 835 процесор и дисплей с 5.5in QHD, подобряване на Full HD екрана който има OnePlus 3т. Също така се говори, че ще има невероятните 8 GB RAM,  21MP или 23MP задна камера, батерия 4,000mAh и Android 7.0 Нуга. Надяваме се слуховете и по специално тези за камерата да станат реалност и да се радваме на нов телефон със супер камера.

oneplus-4-rumors-1-1024x768


Surface Phone

2017 може да бъде годината, на Microsoft и Surface Phone най-накрая да дебютира като фирмата ще се стреми да укрепи своят дял от пазара на смартфони.

Ако спекулациите са верни, Windows 10 ще е операционната система на Surface Phone и ще се предлага в три версии; 4GB / 128GB, 6GB / 256GB и 8GB / 512GB. И трите устройства се очаква да имат USB-C, вградени пръстови скенери и 5.7in AMOLED дисплеи. Очаква се мощността да бъде предоставена от Qualcomm. Ако то е така  Surface Phone ще бъде в състояние да работи с всички Windows 10 настолни приложения.

maxresdefault-1


HTC стартира новите си телефони на MWC през последните години, но пропуна това през 2016 г. и проведе свое собствено събитие да представи HTC 10. Ние очакваме HTC 11 да стартира през март или април 2017 г. и да има подобрения, които бихте очаквали: по-бърз процесор, повече RAM и – надявам се – по-добър живот на батерията.

Един от слуховете подсказва, че HTC е на път да обърне съдбата си с HTC 11 – ако мислите, че последните два HTC телефона са малко скучни от HTC се подготвят да излязат едни гърди пред другите с HTC 11. Ако това е вярно, то ще има Snapdragon 835 процесор, 8GB оперативна памет, 256GB на съхранение, батерия, по-високи възможности с Quick Charge 4.0 и 5.5in екран Quad-HD. Това е един много висок клас, така че ние предполагаме, че стандартния модел ще има по-малко RAM и място за съхранение

Смартфоните през 2017

 

Оставете Вашият коментар за да споделите слухове за Смартфоните през 2017, които Вие сте чули отностно новите глагмани в света на смартфоните.

 
loading...
Сподели с приятели:

You may also like...

1 response

  1. 21.04.2017

    […] Огледалото на Chromecast се поддържаше само от шепа устройства, но сега всеки телефон с Android, работещ с v4.4.2 или по-висока версия, поддържа тази функция. Съществува обаче списък с устройства с Android, които са тествани, които работят най-добре за предаване на екран с Android към телевизор – вижте статията на Google. Прочетете още и: Смартфоните през 2017 […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *