Drankulka – нещо за любителите на красивите неща

Сподели с приятели:

Искали ли сте винаги да направите бижу по ваш дизайн, но не сте имали възможност или пък време? Случвало ли ви се е да влезнете в магазин, да разгледате всичко и да не си харесате нищо? Ако отговорът е “Да”, значи е време за Drankulka.

drankulka

Какво е Drankulka?

Анрудев и екипът на Дрънкулка създадоха първото по рода си мобилно приложение, което ви позволява да дадете воля на фантазията си и да направите своя уникален модел гривна от естествени камъни. В него ще намерите богат избор от елементи, сортирани по цвят и зодия, чрез които по забавен и алтернативен начин можете да сътворите мечтаното бижу или да зарадвате ваш близък.

Екипът е създал интересен рекламен клип.
Как работи?

Начинът на моделиране е интуитивен. Последователно се избират размер и елементи, а след това преминавате към поръчка и в кратък срок получавате вашия аксесоар.

Ако все пак срещнете някакви трудности, Drankulka предлага интерактивен туториал, с който бързо и лесно да се запознаете с начина на използване. Плъзгащо меню, в което да намерите “Помощ”, да дадете обратна връзка или да последвате някой от техните социални профили.

Какво ново?

Екипът работи усилено и е пуснал вече два ъпдейта на приложението, а в момента дори се подготвя нов, който съвсем скоро ще бъде публикуван. В него ще бъдат включени нови функционалности и елементи.

Ако имате желание, може да ги последвате, защото както казват те “Drankulka има с какво да те изненада”.

download download images

Не се колебайте да им оставите и коментари, а също може и да посетите техният WebSite – http://drankulka.com/

Къде мога да намеря приложението?

Можете да се сдобиете с него от Google Play напълно безплатно.

google play
 

Оферта?

Специално за Вас, читателите на www.pomagai.com, Дрънкулка предлагат 20% отстъпка за първата ви поръчка. За да се възползвате от нея, при поръчка просто добавете в полето „Коментар“ следния код – 20%ПОМАГАЙ и вие ще получите 20% намаеление от цената, която виждате.

*Отстъпката е върху цената на продукта и не важи за цената на доставката.
loading...
Сподели с приятели:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *