World Newspapers -новините които избирате сами

Сподели с приятели:

Искате да разберете какво става в България? Искате ли да знаете за настоящето политическо състояние на Германия? Или просто искате да получите резултатите от футбулните срещи ? С World Newspapers можете да направите всичко, това само в едно приложение и Вие сами избиране новините които да получавате. Приложението Ви предоставя, различни новинарски портали, които ще ви дадът достъп до последните новини за всичко и всяка държава която Ви интересува! Приложението е интуитивно и с него се работи много лесно. Изберете страна, чиито новини искате да прочетете, изберете един от националните новинарски сайтове или вестници и сте готови да четете. Приложението се отличава с впечатляващ преводач, който Ви позволява да четете всички новини на собствения си език.
Бутонът за меню ≣ , се намира в ляво на екрана и това е всичко, което Ви трябва за да започнете да използвате World Newspapers и бъдете информирани за всичко, което Ви заобикаля. Можете също така да получите достъп до това меню, като прокарате пръста си от лявата част на екрана в дясно.

favorites-002 World Newspapers World Newspapers

Какво още Ви предлага World Newspapers ?

Освен, че можете да избирате конкретни новинарски сайтове, които да следите, може да избирате и теми, а също така и да запазите всичко в “любими” и да ги четете по-късно . С разнообразие от инструменти за персонализиране, това приложение е като вестник създаден специално за всеки един от Вас!

Още фунции ?

✓ Reader Mode
✓ Бележник (позволява добавянето на сайтове от всяка страна в “любими”)
✓ Bookmarks (запазете истории и новини, за да ги прочетете по-късно)
✓ Превод на новини
✓ Начален екран (започнете да четете веднага щом отворите приложението)
✓ Персонализиране на Теми
✓ Споделяне на новини с приятели и семейство
✓ Смяна на държавата всяко време
✓ Онлайн вестник / списък на новинарски сайтове
✓ Добавяне или Изтриване на вестнини или новинарски сайтове
✓ Отваряне на вестник или сайт за новини в стандартен браузър
✓ Локализиран на 11 езика – Английски, Немски (Deutsche), Испански (Español), Арабски (العربية), Български (Български), Френски (Français), Японски (日本語), Португалски (Português), Руски (Русский), Турски (Türkçe), Китайски (中文)

Приложението в безплатно и може да буде изтеглено от Google Play. Може да следите и всички новости за приожението във фейсбук страницата.

google playdownload
loading...
Сподели с приятели:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *