Смарт ШАХ Square Off – Голямата стъпка в света на шаха ! + Видео

Сподели с приятели:

Липса на време, забързаното ежедневие и разстоянията помежду ни, ни лишаваха от лукса на играем на истински, класически борд игри. Но това е на път да се промени и то много скоро. Да се играе шах на лаптопа, телефона или таблета е минало. Време е да се върнем към класическите дъски за шах.

Сега можете да играете с Вашите приятели и семейство, които са далеч от Вас, или да играете шах с всеки ентусиаст в света. Всичко това благодарение на Смарт ШАХ Square Off, най-най-еволюиралата шахматна дъска създавана някога.  Дъска, която може да ви свърже с целия свят. Искате ли да се играете шах с приятел? Какво става, ако приятелят Ви е в друга държава? Какво става, ако той или тя не е седнал/седнала срещу Вас на дъската? Не мислете повече това вече възможно със Смарт ШАХ Square Off.

Дори не можем да си представим възможностите на тази дъска, които може да предложи. Обърнете внимание на иновативната технология и интересни функции, които Смарт ШАХ Square Off предлага, и ще разберете за какво Ви говорим. Това е Голямата стъпка в света на шаха, а за напред може би и за много други игри.
Невероятният комплект шах на Смарт ШАХ Square Off

Как работи ?

Два шахматни дъски са свързани една с друга помощта на приложението на Смарт ШАХ Square Off на вашия смартфон. Един път свързани вече няма значение, ако противникът е седнал в съседство до Вас или е на 10 000 км разстояние от Вас. Всеки ход,  който е направен от опонентът Ви  ще се отрази на Вашата дъска, както и всеки Ваш ход ще се отрази на неговата дъска.

Смарт ШАХ Square Off използва компактна двуосова роботизирана ръка с магнитна глава под полето за преместване на магнитните на шахматните фигури. Atmega 2560 чип с Bluetooth BLE осигурява гладка комуникация със смартфонът, като едновременно с това се грижи за декриптирането и изпълнението на ходовете. Най-важното е, че той е програмиран по такъв начин, че шахматните фигури не се сблъскат една в друга по време на автоматичните движения.

Смарт ШАХ Square Off

 

Различни режими за игра

  • Square Off mode: Предизвикайте някой, от всяка точка на света. Можете да играете Смарт ШАХ Square Off срещу всеки. Шахматните фигури се движат сами, което отразява всяко движение на противника Ви.
  • Training mode: Играйте срещу изкуствен интелект (компютър), който може да Ви изпоти с 10 различни нива на трудност.
  • Live streaming mode: Гледане на всеки мач, в световен мащаб. Също така този режим Ви позволява да запишете тези партии шах и да ги гледате, когато пожелаете.Невероятният комплект шах на Смарт ШАХ Square Off

Дървената дъска перфектно допълва най-модерните технологии. Също така, фигурите са направени от палисандрово дърво и клен. Те са и изцяло ръчно изработени. Има и място където да складирате шахматните фигури когато не играете. Нямаме търпение да Видим този изцяло добре завършен продукт на пазара и да усетим неговото магическо присъствие у дома.

ВИДЕО

Ето и къде може да намерите Смарт ШАХ Square Off :

https://squareoffnow.com/

Също така в KIKSTARTER

https://www.facebook.com/getsquareoff/

Споделете в коментарите коя игра бихте играли Вие ако имаше такива опции като Смарт ШАХ Square Off
loading...
Сподели с приятели:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *