3 приложения за заключване на приложения

Сподели с приятели:

Приложенията за заключване, които са в тази статия са на разположение за изтегляне от Google Play. Изтеглете ги и фи използвайте за по-голяма безопосност и защита на Васшите приложения инсталирани на телефона.

App Locker

приложения за заключване
Това приложение работи еднакво добре с всеки Android телефон. С него можете да заключите всяко приложение или всяко съобщение на устройство си, чрез парола или чрез пръстов отпечатък, ако телефонът Ви естествено има такъв. Помага Ви да запазите всичките си документи и други важни приложения в безопасност от чужди очи, които биха могли да използват телефона. Нужно е първо да изтеглите приложението след това да го инсталирате и след това да го настройте. Всички приложения, били те игри или комуникационни средства като “Whats App” и “Viber” могат да бъдат заключени напълно с помощта на това приложение. Паролата може да бъде променяна по всяко време, което го прави много удобно. Приложението също работи и защитава Вашите приложения и данни, дори ако телефонът Ви бъде засегнат от вирус. След вирусна атака, телефонът Ви може да има проблеми, но това приложение работи без никакви щети. Защитата за приложенията си остава същата.

800px-Get_it_on_Google_play.svg


Finger security App

приложения за заключване

Това е друго приложение, което също предпазва андроид телефони от всеки неоторизиран поглед или достъп. Това приложение, специално работи със сензорът за пръстови отпечатъци.  Това конкретно приложение също така предпазва и нотификациите на защитените приложения. Всички нотификации, които са получени от различни приложения са защитени с помощта на това конкретно приложение. Друга интересна особеност на това приложение е създаването на резервно копие на паролата. Случва се да заключите приложение от много погрешни опити за отключване с пръстовият отпечатък.

800px-Get_it_on_Google_play.svg

App Lock

приложения за заключване

Последното ни предложение за Вас в тази статия е интелигентният AppLock! С AppLock, никой не може да се провери Вашите приложения, галерия илли съобщения, освен Вас. APPLock, е охрана за личният Ви живот! Само с едно докосване ще заключите приложенията си. Lock отнема само няколко секунди и е 500% по-бърз от всеки друг AppLocker. Много лесен и удобен за използване. Има голямо разнообразие от заключване на екрана. Може да използвате свой собствен код, но също така може да изберете ПИН или различни теми за заключване.

800px-Get_it_on_Google_play.svg


Споделете в коментарите Вие използвате ли някакво приложение за заключване на приложения ?
loading...
Сподели с приятели:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *