3 уникални и безплатни приложения за фитнес – влез във форма за лятото

Сподели с приятели:

Ако искате да спрете разхода за фитнес или нямате достатчно време да ходите на тренировки с тези приложения за фитнес, ще спестите време и пари, защото всички те са безплатни. Ние вярваме, че ще живеете по по-здравословен начин, не само ако ходите в залата. Тези приложения ще ви помогнат да постигнете своите фитнес цели, без да пипате портфейла си. Вземете приятел и направете тези тренировки навън, а тези приложения могат да предоставят мотивация и упражнения които ще ви помогнат. Всичко, от което се нуждаете, е маратонки, смартфон, както и любимата плейлиста за тренировки, за да започнете.

Nike+ Training Club

безплатни приложения за фитнес

Това приложение има прекалено много велики неща, за да ги изброим. Не само, че Nike + приложението е безплатно, но можете да изберете от стотици различни тренировки за фитнес нивото което искате и се хоства от професионални спортисти и треньори на Nike. След като сте готови, сложете слушалките и гледайте как Алисън Феликс, Алекс Морган, или Габи Дъглас показват тренировката. Извън тренировките програмирани в приложението, можете да следите всички други физически дейности, които изпълнявате, от тичане и баскетбол до тенис и кикбокс. Вашите резултати и данни се съхраняват, така че можете да записвате историята на дейностите си. Това е само нашето първо предложение от безплатни приложения за фитнес.

google play appstore

Sworkit е второто от безплатни приложения за фитнес

безплатни приложения за фитнес

Това приложение прави фитнесът и хубавото тяло постижима цел за всеки. Тренировките варират от 5 до 60 минути, така че всеки може да намери нещо, което се вписва в графика му и фитнес нивото. Можете също така да персонализирате вашите песни, приложението избягва някои тренировки, ако ви се случи да имате травма и напишете каква е тя. Не е необходимо оборудване, просто следвате видео треньорът.

google play appstore


MyFitnessPal

безплатни приложения за фитнес

MyFitnessPal разполага с най-голямата база данни с храни от всяко друго приложение за фитнес. Над 6 милиона рецепти и опции за хранителни режими, но това приложение излиза извън рамките на храненето. С лесен за използване на калории брояч може да следите диетата си, като въведете нещата, които са яли през този ден. Има сканиране на баркодове на пакетирани храни, или рецепти, за да получите незабавна хранителна информация. Способността за синхронизиране позволява това приложение да кореспондира с други приложения за фитнес и тракери, така че да могат лесно да следят вашите фитнес цели и да имате видими резултати от едно устройство.

google play appstore
loading...
Сподели с приятели:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *